Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Riva ve Florya için imzalar atılsın. İsim hakkını yüzde 100 aldıktan sonra devam etmek istemiyorum.

Ulan dursun zaten ne diye devam edeceksinki? büyük pastadan payini aldiktan sonra galatasaray 1 lira mi verdin 3 lira geri alacaksin derdinde buydu zaten.

Yeminle su Dursuna tam okali bir

osmanl%C4%B1-tokad%C4%B1n%C4%B1n-ortaya-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F%C4%B1.jpg

1448048693045.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Telegol programına stat, Riva, Florya ve ekonomik durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

"BENİ KOLTUKTAN EDERLER"

"Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı. Uzun süre başkanlık yapmayacağım. Riva ve Florya için imzalar atılsın. İsim hakkını yüzde 100 aldıktan sonra devam etmek istemiyorum. Borç sorunu çözüldüğünde beni bu koltuktan ederler. 2023 yılına kadar olan tüm yayın, loca gelirleri Ünal Aysak döneminde harcandı."

Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Ağustos 2016 finansal verilerinin açıklandığı (10 Ekim 2016) rapor.30-31. Sayfalar.Verilen teminatlara bakın

C0jcYOPW8AA_MfC.jpg

Son iki yılda iki farklı faktoring firmasına verilen kombine kart gelirleri temlikini kim verdi peki Sn Başkanım?

Ya da şunu sorayım:%26'dan faktoring ile borçlanmayı nasıl becerebildiniz?

Dursun Özbek'in 2023 yılına kadar gelirleri harcandı dediği Nike anlaşması. Ama anlaşmada aslında öyle değil.

Nike sponsorluk anlaşması Aysal'dan önce Polat zamanında yapıldı. Bitmesine 8 yıl kala 2 yıl daha uzatılarak 10 yıllık yeni anlaşma yapıldı+

Anlaşmanın süresinin uzama karşılığında yıllık bedel haricinde ek komisyon alındı Nike'tan. Commitment fee benzeri.Kap ta var bu açıklama.

dursun-1480164032.jpg

Çinden gelecek yuksek teklifleri beklerken.

kahvede domino oynamak üzere otobüs durağında bekleyen emekliler gibiler.
çin'den teklif bekliyorlamış :)
çin'den size gelen en büyük teklif köpek pastırma yer misiniz teklifi olur.

Geri
Üst Alt