Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun özbek ilyas salmana benzemiyormu beyler?

Evet başkan Pazartesi dedi ama hangi Pazartesi olduğunu söylemedi. Biraz da şark kurnazlığı yapalım.:dogrun:

giresunlular pinti değildir abi bu nasıl giresunlu anlamadım ben

yarin buyuk baskanin buyuk vizyon transferlerine hazir olun :asd22:

InsAllah aydin ile 5 yillik bir sozlesme imzalariz, yillik en az 3m euro versinler.. nede olsa aydin yilmaz bu takimin evladi
ikinci bomba sabri sarioglu olur, muhtesem formu ile gelecek sezon en buyuk transferimiz olur (hazma hamzaoglu oyle diyoo, bizden daha iyi bilecek tabi)
son bomba galiba fena girecek hepimize :boohoo::boohoo::42::42: , selcuk sahin, egemen yada bekir irtegunden biri olur

sizce kim olsun? bence selcuk sahin olsun, uzaktan cok etkili sutlari var :)

Gorende bilal supriz cikti zannedecek kac haftadir konusuluyor...sonra aciklanabilirdi ama hepimiz gelecegini biliyorduk niye tepki gosteriyorsunuz ki? Bizim takimda bilalden iyi bi yerli goremiyorum ben

Birak su tuvalet muhabetini Dursun...bize yakisan ilk 11'e girecek transfer YAP ! Bos bos konusma, baskan seçilmeden önce verdigin sözleri tut ! Burasi GALATASARAY , köy takimi degil ! Bu taraftar seni bir gün'de silip atarlar seni, TT arena'ya sokmazlar

Bomba var bombacık var başkan.

Böyle tutamayacagı sozler verip amatör acıklamalarla taraftarın gözunden dusuyorlar

Tapatalk

Bütün bunlar bilinçli programlı atamalardır. İster inanın ister inanmayın...

Aysal'n gidişinden bu yana bu güne kadar tüm olayları tek tek düşünün. Adeta puzzle parçalarını birleştirin.

Hepsi sadece tesadüfi ve masum hatalar. Öyle mi... Komik olmayın...

Saygılar.

bu başlık efsane olur ulan ne diye gün veriyorsun ki taraftar salak mı gaz veriyorsun

Bütün bunlar bilinçli programlı atamalardır. İster inanın ister inanmayın...

Aysal'n gidişinden bu yana bu güne kadar tüm olayları tek tek düşünün. Adeta puzzle parçalarını birleştirin.

Hepsi sadece tesadüfi ve masum hatalar. Öyle mi... Komik olmayın...

Saygılar.

acikla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt