Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naber lan Bombacı Mülayim

Bir Pazartesi günü senin bombanı patlatacaklar öyle hissediyorum,rahat ol

Bir defolun gidin ya, bombaları patlatıyorlarmış, Sabri ye zam yaparak mı patlatıyon, sabriye vereceğin zammı baskete verde bir işe yarasın, en azından adamlar canla başla savaşıyorlar, bakkal yönetiyorlar sanki.

aydin_yilmaz_346545.jpg

Buna sinirim gun gectikce Prandelli Hiyar agasindan daha cok sinirlenmeye basladim ulan hele bu hafta bizi utandirma ulan bak bakayim ne yapiyoruz sana.

Buna sinirim gun gectikce Prandelli Hiyar agasindan daha cok sinirlenmeye basladim ulan hele bu hafta bizi utandirma ulan bak bakayim ne yapiyoruz sana.
Ağa sen futbolla ilgili post atma ya biz seni bihter ve gözlükten oluşan postlarınla sevdik böyle ciddi ciddi konuşunca oturmuyor kafamdaki senin profiline.

Ağa sen futbolla ilgili post atma ya biz seni bihter ve gözlükten oluşan postlarınla sevdik böyle ciddi ciddi konuşunca oturmuyor kafamdaki senin profiline.
Son donemlerde Hamzanin Dursunun takimimiza olusturdugu zararlar gelince Aski Memnuya zaman ayiramiyoruz.Hamzator ve Dursun mu Durmasin derdindeyiz bu aralar.

pazartesi 26.6.2068 patlaticak bombalari hazir miyiz beyler

Son düzenleme:
Elbetteki vefa sahibi olacaksın. Ama önce kulüp menfaatlerini savunacaksın.

Peki Sabri deseki " Ben Galatasaray çocuğuyum.Vefa adına bana kulübün tapusunu verin" ne yapacaksın başkan, verecekmisin tapuyu.

Ayrıca kulübün devamını sağlama adına ki artık kulüp aynı zamanda bir ticari kurumdur; Önce ticari menfaati sağlayacaksın başkan.

Kulübün kasasından haksız yere 1 kuruş bile harcanmasını önleyeceksin. Ama önce kulübün gönüllü sevdalılarını mutlu edeceksin. Yani biz taraftarları.

Aynı zamanda kulübün de menfaatine çalışacaksın. Eğer bir futbolcu alınacaksa alacaksın. Ama bunu yaparken de yine kulüp menfaatini düşüneceksin.

Ondan kulübe menfaat varmı bakacaksın. Elinde patlar mı. Kulübe fayda gelecekmi. Sportif anlamda yararı olacakmı.

Ama sen ne yapıyorsun " Biz yabancı veya yerli sportif katkı olacak birini almayalım. Direkt Sabriyi Aydını ,Hamzayı zengin edelim"

İşte o zaman bu taraftardan zerre destek alamazsın. Belki bir zaman o koltukta oturursun.

Ama gittiğinde kulüp tarihine kapkara yazar seni bu taraftar. Sokağa çıkamazsın. Hayatında kocaman bir utanca sahip olursun.

Olacaksın da...

A.Ilhan
Egemen
Bekir
Niasse
Merter
Guray
Jem KAracan
Mevlut
Bekledigim bombalar bunlar...

yarın pazartesi belki dursun başkan van persie'yi açıklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt