Dursun Özbek Plan Yapıyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1441445038123.jpg

Galatasaray yeni sezon için belirlenen organizasyon planını eyleme geçirmeye başlıyor.

Galatasaray Sportif direktörü Cenk Ergün son 1 ayda 3 ayrı seyahatta gerçekleştirdiği transfer görüşme ve hazırlıklarını Sportif A.Ş. Yönetim kurulu ile birlikte masaya yatıracak.

Sportif A.Ş’de yeni planlama ile oluşturulan yönetimde Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte bugüne kadar yapılan ön transfer görüşmelerinin değerlendirmesini yapacak. Bu üçlü başkan Dursun Özbek’in kendilerine sunacağı transfer bütçesinin belli olmasıyla birlikte harekete geçecek.

YİNE TERİM SESLERİ

Öncelikle teknik direktörün belirlenmesiyle birlikte transfer hamlelerine girişilirken, Fatih Terim ile Avrupa Şampiyonası öncesi bir görüşme yapılması düşünülüyor. Fatih Terim’in vereceği yanıta göre Avrupa Şampiyonası’nın bitimi beklenmeden transfer çalışmaları bir anönce bitirilecek.

Sportif A.Ş.’nin başına geçecek olan Alp Yalman başkan Dursun Özbek’ten bütçe konusufnda şeffaf ve kesin bir rakam isterken, ayrıca başkanın kardeşi Mehmet Özbek’in de kendileri ile birlikte çalışmasını özellikle istediği öğrenildi. Alp Yalman sarı kırmızılı camianın aksine Mehmet Özbek’ten kesinlikle yararlanılması gerektiğini görüşünü öne sürerek, mali konularda kardeş Özbek’e mutlaka ihtiyaç duyalacağını da, Sportif A.Ş’de birlikte çalışacağı kişilere iletti. Böylece Alp Yalman, Özbek kardeşlerle yapılacak önemli hamlelerde ortak karar almayı ve uyum içinde çalışmayı arzuluyor.

AMK SPOR

PORTAL HABERİ

Hay ben senin yalanlarina tüküreyim.

Geçen sene İbra = Fatih Terim

Yalnız biz kuzu şikeci taraftarına benzemeyiz pisuvar. Bu senede bizimle oynamaya kalkarsan makatından kan alırlar.

Çok uzatma bırak git be adam. Yoksa çileden çıkan birkaç taraftar falakaya yatıracak

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav ne terimi ulan

ulan ne terimi ya

Yoruldum ben bundan, bu Agustos a kadar hoca falan bulamaz. Is yapan adam belli eder kendini.

Plan mı?

Bu plan yapmayı bırak çizgiden adam bile çizemez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fotoğrafa bakınca istemsiz güldüm, Allah affetsin beni.

abicim bi dahaki haberlerde şunun sıfatını paintle görünmicek şekilde boyayıp sonra sunar mısınız?

terim bu sezonun zlatanı. temmuz-ağustos ortalarına kadar terim ile uyuturlar bizi.

Geri
Üst Alt