Dursun Özbek: "PSG, Icardi’yi satmak isterse böyle bir yıldızı kadromuza katmakta tereddüt etmeyiz"

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
1667993878035.png

Dursun Özbek: "Icardi dünya yıldızı bir futbolcu. Galatasaray, şartlarına uyarsa bu transferi yapar ancak kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum."

Dursun Özbek: "Icardi'ye yıllık 750 bin euro ödüyoruz, kalanını da PSG karşılıyor. Dolayısıyla bu sene kiralık olarak bizde, sezon sonunda PSG satmak isterse ve ekonomik koşullar bize uyarsa elbette böyle bir yıldızı kadromuza katmakta tereddüt etmeyiz."

De Marke Sports

bravo baskan
simdiden alistir taraftari
en ufak beklentiye giren hüsran sonucu istifa istiyor

4 tane gereksize 6 m maaş vereceğimize 1 tane icardi'ye verelim başkanım.

Bu sene 750 bin € ödüyorsak seneye de 1 milyon €'sunu ödeyip bir sene daha kiralayalım.

Ama asil mesele, potansiyel talipler ozellikle Seri A tarafinda.. O iste bizi zorlayacak..
Zaten benim cekindigim Inter veya Milan ekiplerinden birisi sezon sonunda talip olmasi. Cunku Milano'ya geri tasinma sansini geri cevirmeyecektir gibime geliyor ailevi sebeplerden dolayi. Ama bunlar talip olmazsa bence ciddi sansimiz olur.

PSG ile Erden Timur yaparsa görüşmeleri uygun fiyata alırız Cenk Ergün giderse 10 milyon euro bonservis öderiz ...

Almamız hayal ancak İcardi diretirse ben başka yerde oynamam diye, işin rengi o zaman değişir.. Fakmeşinin aklını çelmek o kadar zor olmasa gerek.

Geri
Üst Alt