Dursun Özbek Rekor Oyla Yeniden Başkan Seçildi

Rezillik. Birazcık kafası olan muhalefeti ensede tutmanın kulüp için çok daha faydalı olacağını bilirdi ama bunu düşünen mi var

Dursun başkana çok yükleniyosunuz. Adamın bir suçu yok. Ali denen neyse.. Cidden haddini aştı polis eşliğinde boş stada geliyo naapsın başkan polise mi saldırsın Milyonlarca Galatasaray taraftarı polis eşliğinde boş stadımıza gelen şu şahsa bu imkanı verenleri bir sorgulasın. Bu yönetimin yapabileceği bir şey değil. Trabzon'da yerde yatana tekme atanlara ceza vermeyenleri bir sorgulasın taraftar. Yönetime suç atmak kolay ne yapabilirler ki. Ellerinde tek koz vardı iyi kadro kurmak onu yapıp buraya kadar getirdiler bu bile mucize ama kimse farkında değil. Dünyada bu şartlar altında bu mücadeleyi verecek başla kulüp yoktur.

Süheyl Batum kazansaydi keşke.
Ünal Aysal Reis come.
back yapardı.

Bu ara Süheyl Batum'ım vahitlari neydi? Seçim süresini pek takip etmedim. Kazansaydi gerçekten birşey yapar mıydı yoksa formalite icabı mi çıktı?

Süheyl Batum eski chp milletvekiliymis bu iyi oldu 2-3 sene sonra iktidar el değiştirirse işimize yarar :d

Niye doğru dürüst aday çıkmıyor lan

Geri
Üst Alt