Dursun Özbek: "Riekerink gitti, sözleşmesi olmayan hocalar ile görüşeceğiz"

GS TV de sürekli Hasan Şaş'ın attığı golleri gösterip duruyorlar!!!

Avatarları degısın arkadaşlar cenabetsiniz

Diğer kulüplerin gazını almak için yapılan bir açıklamadır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelmez sanıyordum ta ki sarper beni ümitlendirene kadar tudor kesin geldi sanmıstım
Sarper Yıldırım yine bizi kandırdın

Bu adam cidden konusmasini bilmiyor.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Bu Dursun Özbek sorunlu, bir insan annesinden neden bu kadar nefret eder. Milyonlarca insan sülalesine sövüyor. Yazık Günah yahu !

Ben dedim size medyada olan bitenle hiçbir resmi açıklama olmadan gelin güvey olundu.
Tankut tudor un yüzüne nasi bakacak acaba ?

tapatalk

Var da o zaman niye böyle malca bir açıklama yaptı bu herif? Karabük başkanının açıklamalarından korktu herhalde.

Noter falan mevzuları dolanıyor. Tudor'un sözleşme fesih bedelinin bizim kulüp tarafından yatırılma olayı yok, serbest kalma maddesi gibi bir şey değil. Yani Karabük'ün bizi FIFA ve TFF'ye şikayet etmesinin yollarından biri de bu. Hocamızı bizimle sözleşmesi varken ayarttılar tarzı bir şikayet gelebilir. Gelecekte sorun çıkmaması için dümen olabilir. Tudor sözleşmesini fesih bedeliyle iptal ettikten sonra Dursun Özbek işi resmiyete o zaman dökecektir. Hukuksal olarak bir bilgim olmadığı için bu sadece tahmin. Veya her zamanki gibi Dursun Özbek yine bir avellik yapmıştır.

Yemin ediyorum su adam bir gün karsima cikarsa var ya, Allah ne verdiyse dalarim. Bunu da siddete karsi olan ve hayatinda kimseye el kaldirmamis birisi olarak diyorum.

Nefretimsin Dursun. Bu kadar insani sinir hastasi ettin 2 senedir Allahin cezasi herif.

Tudor'u getirmeyip saçma sapan bir adam getireni Kweuke öpsün Dursun..

Allah kahretsin böyle işi. Sabahtan beri ne konuşuyoruz biz? Bu yönetimle daha ne kadar rezil olacağız acaba?

Tudor yarin aciklanir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt