Dursun Özbek Seçimi Kazanırsa Okan Buruk ile 2 Yıllık Sözleşme İmzalanacak

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1710448993896.webp

Sezon ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın, seçimi Dursun Özbek kazanırsa; Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Prensip anlaşmasına varıldı.

(Spor Gecesi Digital)

kazanamazsa 5 yıllık mı?

Ne olursa olsun okan hocamla sözleşme imzalanmali.

Bunun başkan seçimine bağlı olması canımı sıkıyor.

Galatasaray tarihi başarılı olmuş hocaları gönderip çöküşe geçmekle dolu. Bir daha böyle birşey olmaması dileğiyle...

Dursun Özbek dışında aday olacak mı ki?

yanlıs karar

okan hakem acıklamasından sonra kovulmalı idi

Başka aday çıkarsa o da Hoca ile yeni sözleşme vaadedecektir, hatta mecbur kaldı bile. Normal seçim işleri işte.

Niyeki? Sözleşmesini bitiren kaç teknik direktör var tarihte

4 sene imzalasan 1 sene şampiyon olamayınca tepki geliyor bizim ülkede
Evet öyle maalesef yönetimler ve taraftarlar faturayı hocaya kesiyor-kesiyoruz ama Okan Buruk tan daha iyi bir yerli adayı yok sanıyorum, yabancı zaten sıkıntı memleket futbolunda, olamasak dahi yine oklar Okan hocayı işaret etmeli.
Zihniyeti değiştirmeliyiz galiba, zor görünse de.

Evet öyle maalesef yönetimler ve taraftarlar faturayı hocaya kesiyor-kesiyoruz ama Okan Buruk tan daha iyi bir yerli adayı yok sanıyorum, yabancı zaten sıkıntı memleket futbolunda, olamasak dahi yine oklar Okan hocayı işaret etmeli.
Zihniyeti değiştirmeliyiz galiba, zor görünse de.
Bu sene her koşulda kalır ama yarın 4 sene sözleşme yapsan, tepesine çökerler olumsuz dönemde

Bence 2 yıl güzel. 2 Yılı tamamlar ise hoca, sonrası yine o günün koşullarında konuşulur. Ben böylesini daha ideal buluyorum.

Bu sene her koşulda kalır ama yarın 4 sene sözleşme yapsan, tepesine çökerler olumsuz dönemde
4-5 yıllık sözleşme ya da planlamaları ülkeyi göz önüne alınca bende zor buluyorum ama geçen seneki performansı ve bu sezonki performansı, en azından devre arası 2 ya da 1+1 şeklinde bir uzatmayı hak ediyordu. Buna kimse de itiraz etmezdi gibi.

Geri
Üst Alt