Dursun Özbek: "Şimdi ben geldim. Ali Koç eğer yüreğin yetiyorsa gel buraya! Delikanlıysan gel!"

yenilince elimdeki ilk görseli yapıştırdım
Mağlup olduktan sonra ben

1716151804417.webp

Bizimkiler cok emindi bu maci rahat alacagimizdan ondan bu rahatlik, isler tersine dönünce șok olup ortadan kaboydular heralde. Adamlar da elini kolunu sallaya sallaya stada girdiler.

Başlarım böyle lige ya. Futboldan tiksindirdiler artık.

Alinin karşısına kaybedecek bir şeyi olmayacak bir adam çıkmalı işi sadece takım olmalı. Ali iş vermez veya işime engel olur korkusu olmamamlı. Yani kısacası iş adamı filan başkan olmasın. Sahadan gelen birileri olsun. Fatit terimi tam buna uygun ama oda teknikdirektörün işine karışır. 2 aya seçime gideriz.

Alinin karşısına kaybedecek bir şeyi olmayacak bir adam çıkmalı işi sadece takım olmalı. Ali iş vermez veya işime engel olur korkusu olmamamlı. Yani kısacası iş adamı filan başkan olmasın. Sahadan gelen birileri olsun. Fatit terimi tam buna uygun ama oda teknikdirektörün işine karışır. 2 aya seçime gideriz.
Hasan şaş acilen bulunup başkan yapılmalı

Her boku taşeronla yapmak adet oldu ülkede. Kur bir güvenlik şirketi al eğitimini almış 20-30 adam sahanda bayrak mı açtılar o bayrağa sarıp paketlesin, geri iade yapsın.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyice dengemizi bozmaya calisiyorlar. Akilli olmaliyiz, umarim oluruz. Bu sezon icin son bir mac kaldi onda da istedigimizi alirsak sampiyonuz. Konstrasyon ! Bosverin bu les isleri.

Geri
Üst Alt