Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.758
- 3.015
- 2.313
Dursun bajgan herkesi ıslattı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mağlup olduktan sonra benyenilince elimdeki ilk görseli yapıştırdım
Devletin de artık müdahale etmesi lazım gerçekten bu konuda hiç bir aksiyon almamaları neden acaba?
aliye kımse bişey diyemez tayyipten başkaDevletin de artık müdahale etmesi lazım gerçekten bu konuda hiç bir aksiyon almamaları neden acaba?
koruma ile geziyor itlerBu sağ ve soldaki itlere bu ülkede nefes aldıran taraftara yazıklar olsun.
Hasan şaş acilen bulunup başkan yapılmalıAlinin karşısına kaybedecek bir şeyi olmayacak bir adam çıkmalı işi sadece takım olmalı. Ali iş vermez veya işime engel olur korkusu olmamamlı. Yani kısacası iş adamı filan başkan olmasın. Sahadan gelen birileri olsun. Fatit terimi tam buna uygun ama oda teknikdirektörün işine karışır. 2 aya seçime gideriz.
trde zenginlere dokunulmaz yasada cezası olsa dahi uygulanmaz bu bir kuraldırDevletin de artık müdahale etmesi lazım gerçekten bu konuda hiç bir aksiyon almamaları neden acaba?
Ocağa geldi cif likit jelİşte geldim burdayım ben bu işte ustayım diyor dursun adeta