GSCimbom
Dursun Özbek: "Sneijder ile ilgili gereği neyse yapılacaktır"
Gökhan Sancak

Dursun Özbek: "Sneijder ile ilgili gereği neyse yapılacaktır" Sayfa 3

Gökhan Sancak ·

Cevap
61
Okunma
3,5K
Sayfa
3/4
Bir sonraki divan kurulu bayramdan sonra oldugu icin divan kurulundakilere bayram kutlamasi da yapti ne var bunda ?

iste hakli elestiriler bunun gibi sirf vurma amaclilarla karisinca degerini kaybediyor

sneijder ile ilgili ise , baskan ve baskana hitaben konusma yapanlarin hemen hepsi yonetim destekcisi veya muhalifi farketmeksizin rahatsiz oldu bu sneijderin aciklamalarindan , ayni hamzanin yonetime ters giden umut aciklamasi gibi ..

bu yonetim ve baskan basarisizdir ve gitmelidir fakat oyuncu da oyunculugunu bilecek , bu sene hic bir sey vermeden bir bir konusuyor , ustelik super oynamis da olsaydi sen bu klubun futbolcususun , durman gereken noktayi bileceksin

bu arada isbecer gitmis , bir kisi bir kisidir , sevindim

Son düzenleme:
Açıklamanın videosunu da gördüm şimdi konuşmasına bakılırsa kesin gönderecek adamı.

Öyle uyarıydı hafif cezaydı falan değil yani.

Baya sinirlenmiş.

Umarim dursun da sneijder de , klupte basarisiz olan ve sorun cikaran herkes tez zamanda ceker gider

sabrisi umutu hamiti hepsi . Sneijder de bu furyaya dahil . Yonetim filan zaten en basta insallah

Sakin olun beyler kapı gibi sözleşmesi var.Kendisi istemediği sürece öyle gereği yapılacaktır falan hikaye.Ama ben Sneijderin yerinde olsam sözleşmem bitene kadar sakatım diyip yatardım ve paramı alırdım öylesi daha çok tutuluyor klupte malum.

Gotun yiyorsa yollarsin o zaman o boktan otelinin camını cercevesini indirmezsek biz de adam değiliz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Şuna küfür etmek bırak cezayı adminlerin like vermesi gerek. Artık bu şerefsize dayanamıyorum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri