Dursun Özbek, Sneijder'i Gönderemiyor!

Yunus Emre Bahçivan. Forumdaşlara hitaben yazmışsın, ancak içeriğin Tudor' dan bahsettiğin kısım haricinde tamamının muhatabı direkt Tudor' dur; biz takımda kalmasını çok istesek, Belhanda ile birlikte gayet verimli oynayacağını düşünsek, aksini düşünenleri de buna ikna etsek ne yazar, adam istemiyorsa?. Biraz mantık lutfen...

Tudor' un, Sneijder' in gönderilmesini şart koştuğu bile muhtemel görünüyor (Haklı ya da haksız demiyorum, kişisel izlenimim öyle); yakında hepsi dökülür ortaya zaten. Gelinen noktada bu olay sebebiyle TD ü gönderemeyecekleri açık olduğuna göre, yönetime kızacaksanız Tudor' la devam kararı için kızın, yahut Tudor' un TD lüğünü istediğiniz gibi eleştirin, burası bir forum olduğuna göre herkes istediği yorumu yapabilir elbette...

Sanki burada birileri istemediği için Tudor Sneijder' i silmiş, sanki Dursun burada yazılanları dikkate alarak kulübü yönetiyor, yahut yönetmeli!:red:...

Yunus Emre Bahçivan. Forumdaşlara hitaben yazmışsın, ancak içeriğin Tudor' dan bahsettiğin kısım haricinde tamamının muhatabı direkt Tudor' dur; biz takımda kalmasını çok istesek, Belhanda ile birlikte gayet verimli oynayacağını düşünsek, aksini düşünenleri de buna ikna etsek ne yazar, adam istemiyorsa?. Biraz mantık lutfen...

Tudor' un, Sneijder' in gönderilmesini şart koştuğu bile muhtemel görünüyor (Haklı ya da haksız demiyorum, kişisel izlenimim öyle); yakında hepsi dökülür ortaya zaten. Gelinen noktada bu olay sebebiyle TD ü gönderemeyecekleri açık olduğuna göre, yönetime kızacaksanız Tudor' la devam kararı için kızın, yahut Tudor' un TD lüğünü istediğiniz gibi eleştirin, burası bir forum olduğuna göre herkes istediği yorumu yapabilir elbette...

Sanki burada birileri istemediği için Tudor Sneijder' i silmiş, sanki Dursun burada yazılanları dikkate alarak kulübü yönetiyor, yahut yönetmeli!:red:...

Arkadaşım bu adamı göndermeye çalışıyorlar ve taraftarın bir bölümü buna destek veriyor. Yani ekmeklerine yağ sürüyor. Tudor'u tınlayan kim? Geldiği günden bu yana oyuncuların dengesini bozmaya çalışan adamı takan yok. Şahsen ben Kasım'ı göremeyeceğini düşünüyorum. Kendisi ile başlanması bile başlı başına bir hata. Egolu kişilerin başarı olabileceğini düşünmek hata. Terim diyeceksiniz ki Terim'in uzun yıllardır Galatasaray ile olması ve taraftarın onu sevmesi sayesinde başarılı oldu. Yoksa öyle önüne gelen oyuncuya şekil yaparak yürümez bu işler. Bu yüzden taraftar bu adamı takımda tutmalı. İlk olarak taraftara bunu anlatacaksın ki yönetim de Tudor'da durumu anlasın.

Kimseye yorum yazmayın demiyoruz. Mantıklı olanın hangisi olacağını, neyi desteklemeleri gerektiğini anlatıyoruz.

Tudor karabukte deplasmanlarda toplam 3 puan almis biri.

Riekerinten aldigi GS i cok daha kotu puan farki yaratip Riekerinkten kotu performans gostermis bir teknik direktor ADAYI !!

Simdi ben bu tudor icin bu takimin en buyuk yildizi ve asist kralini niye yollayim?

bence olay tudor ve sno arasında başladı. tudor sneijder ve dejongu istemiyor bu çok net. brumayıda istemiyordu. ancak lig bitiminde dejongun bi açıklaması vardı. takım kötü gidince oyuncuların çoğunu depiştirmektense hocayı değiştirmek daha kolay ve daha ucuzdur diye. bir futbolcu nasıl bir cesaretle bunu söyleyebilir anlayın artık. bu söz tudora idi ama yönetiminde tepesi attı. onlarda hocayı tutup takımın çoğunu değiştirme kararı aldılar. dejong ve sneijderide çetebaşı olarak düşündüler. artık bu saatten sonra snonun geri dönme ihtimali yok bence. ha tudor gönderilirse o ayrı tabi.

Gelişmeleri gördükçe yazılanları okudukça başıma ağrılar giriyor.

Koskoca Galatasaray'ın geldiği noktaya, tartıştığı konulara bakın.

Yönetim Tudor'a çok güveniyor, onun için Sneijder'i harcıyor.

Peki Tudor kendine güveniyor mu!

Bugüne kadar Tudor'u hiç eleştirmedim ama Tudor kapalı bir kutu. Ya rezil olacağız, kasım ayını göremeyecek; ya da son yılların en iyi yükselişini yaşayacağız.

Tudor karabukte deplasmanlarda toplam 3 puan almis biri.

Riekerinten aldigi GS i cok daha kotu puan farki yaratip Riekerinkten kotu performans gostermis bir teknik direktor ADAYI !!

Simdi ben bu tudor icin bu takimin en buyuk yildizi ve asist kralini niye yollayim?

Hala orada takılıp kalıyorsunuz. Soyunma odası olayında, De Jong'un ''25 kişi gitmez, bir kişi gider'' restini görüp ''Gerekirse hepinizi gönderirim'' diyen kişi beğenelim beğenmeyelim hala bu kulübün başkanı. Tudor istifasını sunuyor ve başkan bu defa TD den yana tavır koyuyor. Daha o zamandan TD e bazı futbolcuların gönderileceğini taahhüt etmiş olması şaşırtıcı olmaz. Bu kararı eleştirmeyi anlarım ama zamanı geriye almak mümkün değil.

Şimdi Sneijder' i istemiyor diye Tudor gönderilmez ki kadro zaafiyetine büyük ölçüde doğru teşhis konulmuş, gayet iyi isimler alınmış ve alınmaya çalışılıyorken silbaştan yapmak doğru da olmaz. Ki Sneijder' in yaşı belli, gelecek sezon için MLS kulüplerinden biriyle kontak kurmuş bile olabilir şimdiden.

İşlerin kötü gidip Tudor' un kovulması senaryosunu aklıma getirmek dahi istemem, zira sezon kaybedilmeden böyle bir durum olmaz, sonra Sneijder oynasa ne, oynamasa ne? (Benim için bir oyuncunun hedef için katkı sağlaması önemli, kim olursa olsun ille oynamalı diye duygusal bakmam); seneye zaten yok...

Sneijder' e bir garezim yok ayrıca, çok da sevip beğendiğim bir futbolcudur. Keşke TD le arasında tatsızlıklar(?), uyuşmazlıklar yaşanmamış olsaydı da kendisinin de katkı sağlayacağı şekilde kadro planlaması yapılsaydı...

Şu an yönetim de Sneijder de politika yapıyor; illa ki bir orta yol bulunur. Ancak sürecin uzaması takıma da zarar verecek maalesef...

Hep aynı şeyleri konuşuyoruz, yine kaç tane uzun mesaj yazmışım, neye lazımsa?. En iyisi bu başlığa hiç girmemek galiba...

Portakal için Galatasaray ın yenilmesini ya da elenmesini isteyen dileyen şebeklerden gına geldi. Bi defolup gidin kendi forumunuza be arkadaş...

Hala orada takılıp kalıyorsunuz. Soyunma odası olayında, De Jong'un ''25 kişi gitmez, bir kişi gider'' restini görüp ''Gerekirse hepinizi gönderirim'' diyen kişi beğenelim beğenmeyelim hala bu kulübün başkanı. /QUOTE]

Valla bu kismi ifb basini uydurmasi olmasi cok yuksek ihtimal.

Benim bakis acim Sneijder bugune kadar hic bir teknik adamla problem veya disiplinsizlik yasamamis.

Ustelik tum jenerasyonu nerede ise milli takimdan yollanmisken o hala milli takimimda. Van gaaller hiddinkler advocatlar Mourinholar Sneijderi disiplinsiz bulmuyor ama Tudor veya bizim yonetim disiplinsiz buluyor???!!

Bir yerde pinokyoyu dogrucu davut statusune sokabilecek yalanci dursun ve stajyer teknik adam tudor diger tarafta Sneijder !

Kimse kusura bakmasin ben dursunun veya tudorun dedigine hatta "dedi" diyen ifb basinina degil Sneijdere inanirim.

Sneijderin konusu cok haklisin bir an evvel tekrar acilmamak uzere bir an evvel halledilmeli yoksa GS zarar gorecek.

Son düzenleme:
Ben Tudoru beğenmiyorum. Sineijder gitsin kalsın pek takmıyorum. Kalırsa yine fayda sağlar. Fakat daha büyük belalarımız var. Selçuk gittiği gün gönderen hocayı ve yönetimi 2 sene şampiyon olmasalar eleştirmem. Ama Selçuk gibi formayı yere atan ve bir halta yaramayan oyuncu varken. Ne Sneijder nede Tudor tartışırım. Bana kalırsa Tudor geldiği günden bu yana Sneijder ile çalışmak istemiyor. Sebebi kendisinden önceki hocayı onun seçtiğini düşünüp kendisinden üstün olduğu düşüncesi ile ezilmek. Ki Tudor başarısız olmuştur. Takımı aldığından daha kötü oynatmıştır. Şimdilik bekliyorum. 6. Hafta sonrası hala birşey görmemiş olursam yönetimi zaten istemiyorum ve istifasını istiyorum. Ama 6. hafta sonunda bu takım hala rezil durumda olusa kusura bakmayın Sneijder gitmişse ne yönetim ne hoca kalır. Gitmemişse ne Sneijder ne yönetim ne hoca kalır. Belhanda gibi parlayamayan gittikçe düşen en verimli döneminde 6-7 gören adama 10 M gömdük. Bakalım ne olacak...

Başkan ve Sneijderin yanyana bir basın açıklaması yapıp bu ANTİ-GS ci gazeteci ve habercileri susturması lazım.

Geri
Üst Alt