Dursun Özbek: ''Sportif başarıdan ödün vermeden zararlarımızı aşağıya çektik''

Adamda yalan söyleme hastalığı var. Yalan söylemeden duramıyor. Klas adam.

Bak çok ciddiyim bu kavas kaç puanda olduğumuzu bile bilmiyordur.

Boşuna kamyoncu demiyorum. Bundan ancak kamyoncu olur lakin onu bile layığı ile yapabilir mi emin değilim.

ahahahahahahaha

bu ne lan

reis dogru soylemis

ezeli rakiplerimiz ebedi dostlarimiz akhisar, basaksehir ve konya ile ucunculuk yarisi yapiyoruz.

Kulübün şu anda bulunduğu durumdan daha çok utanç verici olan tek şey böyle bir başkana sahip olmamız.

Adnan Polat'a ettiğim küfürleri geri alıyorum.

Adamin basari kriteri nerelerdeymis anlasildi, iyi yoldayiz diyor bide utanmadan. Herhalde hafta sonu bizim maci takip edecem diye hangi takimin macini izliyorsa..

Hahahahahaahaha

Bu ne lan

Ciddi mi lan bu ...

Bu başarıdan ödün vermemiş halimizse acaba ödün vermiş hali ne buna göre?

Dalga geçiyorlar yeminle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray geleneği giriş volume 1: asla daha kötüsü gelmez artik deme çünkü bir şekilde gelecektir.

Aman Allah korusun söyleme böyle seyler, sonra daha beterini bulup getiriyorlar. Polat dan da kötüsü gelmez diyorduk.
O yuzden soruyorum zaten, dusundukce acaba nasil birisidir diye merak ettim simdiden :D

kendimi hazirliyorum yavastan :red:

GS diye kimin başkani zannediyor kendini acaba Pilavci Dursun.

Tabi ödün vermedik... Ödün vermiyoruz diye diye bi kulağımızın arkası kaldı...

...

?すべての鳥をファック?

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Biz yeni bir yönetimiz ve belli bir amaç için çaba serf ediyoruz. Sportif başarıdan ödün etmeden, zararlarımızı aşağı çektik. Geldiğimiz noktadan da çok memnunum.

Kelimelere takılmayın içinde son derece tehlikeli küfürler mevcuttur.Adam taraftara gizliden iki cümlede ne var ne yok saydırmış.

Geri
Üst Alt