Dursun Özbek: "Susma hakkımı kullanıyorum..."

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
s-9acc5d583dec8460e5f9e727dad0951d7edcc439.jpg

Mehmet Topal ve Rodallega sorusu üstüne Dursun Özbek susma hakkimi kullaniyorum demekle cevap verdi.

Yeni defansif orta saha Topal olmamali diye düsünüyorum. Daha yönlü bir oyuncu olsa diyorum.

Kontratı bitince bize geleceği çok belliydi.Mehmet topal iyi Galatasaraylıdır.Kendisinin oyununu çok beğenmesemde, gelişti.

Bonservisi elinde olan bir Topal'a kimse hayır diyemez. Umarım aslı vardır ve gerçekleşir.

iki oyuncuyuda tanımıyor ve pot kırmamak için böyle konuşmuş olmalı.

dursun başkan geçen sene de ibra sorularına da sessiz kalmış ve gülmüştü

en az 1 ay topal 2 ay da rodallega ile oyalar taraftarı bu yöntemle

Uygun bedelle Rodallega (Donk takası ve bir miktar para belki) ve bedelsiz olarak Topal çok iyi 2 hamle olur.

Kulübün gerçekleri ortada bu ortamda bence harika transfer olurlar.

mehmet topal'ı aldık da istemiyorsunuz ...kız selçukla donk monklarla ömür tükettik seneye aynısına var mısınız ?
keşke getirebilseler ama nerde ?

sana konuşma hakkı versek konuşamazsın zaten susma hakkını kullanman isabet olmuş.

Mehmet Topal,Veloso,Rodallega,N'GBAKOTO, Feghouli, Denayer (Tekrar kiralık) transferleri yapılsa çok iyi olur.
Podolski,Selçuk falan Çin'e iyi paraya itelense şu transferler yapılmayacak gibi değil.

Muslera

Linnes Chedjou Denayer Carole

veloso topal

Feghouli Sneijder N'gbakoto

Rodallega​

Şöyle bir kadro oluşurdu. Ligde şampiyonluğu alacak bir kadro bence.
Orta saha biraz yaratıcılık açısından sıkıntılı olabilir ama ligde her türlü götürür bu kadro diğer sene orta sahaya düzenleme yapılabilir ondan sonra.:)
Oyuncu satışlarından güzel bir gelir elde edilirse o zaman belki de Rodallega'dan daha iyi bir forvet de düşünülebilir.
Tabii ben bu yönetim söz konusu olduğu için beklentiyi düşük tutuyorum.
Normalde bu kadroyu oluşturmak mümkün ama bu yönetimin bunu da yapamama durumu var. :)
Bakalım görelim artık ne olacak

Son düzenleme:
Topal mı melonun yerini dolduracak geçiniz. Nedir bu yerli sevdası. Getir fransız bir tane dmc senin topalini donkunu top diye oynar.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Aziz imzalatır bir şekilde Topala.Sanmıyorum bu malın topalı alabileceğini.

Geri
Üst Alt