Dursun Özbek: "Susma hakkımı kullanıyorum..."

Topal çok iyi hamle olur ama aziz bırakmaz bize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlerde transfer sezonu bitince sorsunlar Neden susma hakkini kullandigini kendi bile bilmiyodur

Keşke hep sussan be .

Susma hakkını kullanması bize daha faydalı.

Mehmet Topal'ı sırf biz almayalım diye Aziz bırakmayacağı için geleceğine inanmıyorum

Defolup gideceksin, susma hakkı mı, konuşma hakkı mı ne istersen kullan, bir daha bu camianın kapısından içeri girme yeter.

Konuşmayı dinleyince
Biran umutlanmışım. Sonra yalancı olduğu aklım geldi.. Karamsarlık kapladı. Offf offf

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala bedava topal diyenler var
.
Herif yıllık 2.5 milyon euro alıyor.

30 küsur yaşında ve tek bildiği sağından solundan geçenlere taban girip 30 maçta bir uzaktan gol atmak olan yerli cirkef bir oyuncuya daha emekli kapısı olmamalıyız.

Selçuk ve donktan iyi olması bizde oynamayı hak ediyor anlamına gelmez.
Avrupada en az 10 tane bedava topaldan daha iyi oyuncu bulunur.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Sunderland opsiyonu kullanmaz ise yeni on liberomuz Yann Mvila olacaktir insallah.

yann-m-vila.jpg

Senin herhangi bir hakkın yok bu kulüpte.İstifa et.

heyya heyya heyya heyya
kufur kufur kufur kufur

Normalde Topal'ı istemem ama Dursun varken Melo etkisi yaratır bende.

Td: Lucescu ilk 11: Muslera-Linnes-Chedjou-Balta-Telles(Carole)-Mehmet Topal-Selçuk-Sneijder-Sinan-Bruma-Rodallega. Avrupa'da olmayan bir takım için gayet yeterli. Sıfır transfer Lucescu'ya bile razıyım da bu yönetim bu kadroyu bile kuramaz.

Doğruluk payı var bence. Dursun kendine tepkileri yumuşatmak için fbnin ve trnin en önmli oyuncularından birini aldım diyecek, kendince kredi de yapacaktır. Ama gelirse maaşı yüksek olur gibi, yine gitsin diye uğraşırız 1-2 yıla kalmadan.

D5803 cihazımdan gönderildi

Emre belezoglu ve Caner ile gelecekse olur

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Fenere yerine adam almak için 10 milyon girmesi demek. Akıllı ise çoktan imza attırmıştır başkan..

Geri
Üst Alt