GSC Haber Dursun Özbek: ”Takımı bozmayı, oyuncu satmayı düşünmüyoruz”

Melih Akan

Berlin Panteri
Barış Alper Yılmaz'ın NEOM'a transferiyle ilgili neler söylersiniz?"

Dursun Özbek: "Dünkü gelişmeleri bilmiyorum. Barış Alper Yılmaz sevdiğimiz, çok önemli oyuncumuz. Şurası net; sezon başı plan yapıyorsunuz! Kadro planlaması yaptık. Geçen sene başarılı bir sezon geçirdik. Bu sene özellikle bu dönemde Avrupa'da koyduğumuz hedefler var. Geçen sene arkadaşlarla beraber, başarılı olan takımı muhafaza etmek ve eksik kalan yerlere takviye yapmak hedefini koyduk. Bu planlamayla transfer sezonuna girdik. Bunun en büyük göstergesi geçen sene başarılı olmuş bir takımın önemli oyuncularından bir tanesi Osimhen'di. Koyduğumuz hedefe göre biz önce Osimhen'in transferiyle sezona başladık. Bilahare Leroy Sane'yi de realize ettik. Planlamamız çerçevesinde diğer tespit ettiğimiz nokta transferlerin peşindeyiz. Hal böyleyken, başarılı bir takımın kompozisyonu kesinlikle bozmayı uygun bulmuyorum Galatasaray başkanı olarak. Bir planlama, bir hedef koymuşuz. Bu başarılı takımı muhafaza edeceğiz. Bu amaçtan vazgeçmek olmaz. Aynı takımı muhafaza etme uygunluğundan vazgeçmiş değiliz. Ayrıca, demin de ifade ettiğim gibi takviyeler için çalışmalar devam ediyor. UEFA kriterlerinin uygunluğu da önemli. Transfer sezonları zorludur. Sadece sizin isteklerinize göre yapılmıyor. Biz büyük çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz Avrupa'da başarılı hedef geçirmek."

Serhan Türk: Barış Alper Yılmaz'la ilgili net görüşünüz nedir? Satılacak mı?"

Dursun Özbek: "Benim söylediklerimden ne anladın?"

- "Satışa izin vermeyeceğinizi anladım."

Dursun Özbek: "Teşekkürler."

Soru: "Kaleci transferinde son durum?"

Dursun Özbek: "Çalışmalarımız devam ediyor. Biraz hesaplamadığımız bir şeydi. Ben bu sene de Muslera ile devam edeceğimizi düşünüyordum. Kalması için ısrarcı oldum. Kaleci için hareketlenmemiz diğerlerine göre geç başladı. Arkadaşlarımız büyük çaba sarf ederek sonuçlandırmak istiyor. Amacımız, Galatasaray'a yakışan kaleci transferini yapmak."

Dursun Özbek: "Geçen sene sponsorlardan gelen paranın %80'ini takım harcamalarında kullanabiliyordunuz bu sezon %70'e düştü. Bu nedenle sponsorluk anlaşmalarımızın daha da yukarıya çekilmesi gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor."

Evet Can Bedel gene duzgun soru soran kisi oldu kalablikta

Ee baskan CL kesindi, planlama icin fiksturu mu bekliyoruz artik?

"Bu sene de muslera ile devam edecegimizi dusunuyordum"

Yapma baskan 2 senedir uzatmalari oynuyordu zaten oda rica maas ile ... Devam ettikce zarar verecektiniz kariyerine.

Olacak en guzel veda oldu

Umarım Barış’ın maaşı vs düzenli ödeniyordur. Saçma sapan bir gol yemeyiz. Bu adiliği yapmaz ama yapmaz da dememek lazım

Barış için talep edilen teklif gelmemiş. Ucuza vermeyiz messajı alttan alttan. Hatta Barış gidecekse tüm alacaklarından da vazgeçmesi gerekir.

Ayrılıklar sancılı olur bu durumlarda.

Dursun Özbek: "Barış Alper'in satışına izin vermeyeceğiz."

Son 10 gün kala ,hedefi olan takimlar anca kadrosunda düşünmediği oyuncuları satar ,as oyuncusunu son 10 gün satan takım büyük takım filan olamaz anca fenerdir 8jkdir olacağı buyukluk

Barış'ı satmayacaksın da, mazereti var mı yok mu neden antrenmana çıkmıyor? Bu ciddi bir konu.

İlk yayinda " Dursun abiyi aradim...aldigim izlenim, kisik ateste kenarda duran yemek olmak uzere" gelir şarlatandan

Geri
Üst Alt