GSC Haber Dursun Özbek: ”Takımı bozmayı, oyuncu satmayı düşünmüyoruz”

Kaleci konusunda doğru konuşmuyorsun başkan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekonomi anlamda bu kadar rahatlmışken Barışı satacağını düşünmüyorum Başkanım satmaz avrupada başarı istiyor bu çok belli o yüzden as oyuncuları satmaz

Can bedel disinda içeriye alınan muhabirlerin iq seviyeleri ,gümrükte yakalanan orangutan dan cok daha düşük maalesef

Zaten sorunun cevabını vermişti.
Bana inandirici gelmedi acikcasi ya.

Simdi "gidiyor" gibi algilansa masadaki teklife evet demisiz anlami cikacak. Ben bu konunun kapandigina inanmadim.

Antremana cikmiyor "hasta" diye - biyonik ultra saglikli baris- e hoca ne yapacak simdi? Ceza mi uygulatacak ya da kayseri kadrosunda 11 mi baslatacak.

Enteresan bir hal aldi su an benim icin bu konu.

Başkan haklı planlama yapılmış sırf istiyor Barış diye sil baştan yapamazsın. Maçası yiyorsa çıkmasın idmanlara 3 sene sözleşmesi var çöp olur gider. Yarın gelir özür diler sene sonuda satılır. Konu böyle kapanır gider.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Dursun Özbek: "Geçen sene sponsorlardan gelen paranın %80'ini takım harcamalarında kullanabiliyordunuz bu sezon %70'e düştü. Bu nedenle sponsorluk anlaşmalarımızın daha da yukarıya çekilmesi gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor."

Dursun Özbek: "Geçen sene sponsorlardan gelen paranın %80'ini takım harcamalarında kullanabiliyordunuz bu sezon %70'e düştü. Bu nedenle sponsorluk anlaşmalarımızın daha da yukarıya çekilmesi gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor."
Stadyum+store gelirleri, futbolcu satışları ve CL organizasyon gelirlerinde böyle bir kısıtlama yoktur heralde ffp takibinde değilsen. 300 civarı gelirimiz var tahminin 200 falan buluyordur maaş ve diğer yükümlülüklerimiz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Muslera daha sezon başı instadan tripli hikaye atıyordu yakında kurtuluyorsunuz diye

Kalacak sanmışmış

Eski Dursun palavraları gibi sıkmış

Umarım sözleşme uzatma saçmalığına girilmez. Tutuyorsanız mevcut sözleşmeyle devam ettirin, yöneticilik budur. Gidip 5-6 milyona yeni sözleşme imzalarsanız 2 ay sonra başkaları çıkar

Para her zaman formadan önce gelir.

3 ile 10 milyon euro arasında sadece 7 milyon fark yok. Tam 350 milyon TL fark var. Bu yüzden gitmek istemesi normal de zamanlaması kötü.
Yönetim bunun planlamasını yapamamış.

Satacaksan transfer başında satarsın. Teklif yeni geldiyse ya da yükseldiyse önceden alternatifini bulur öyle satarsın.

Şaka maka, ilk geldiğinde birçok taraftarın gözünde Galatasaray'ın en kötü başkanı olarak ilan edilen Dursun Başkan, günümüzde en büyük başkan olma yolunda ciddi bir şekilde ilerliyor.

Geri
Üst Alt