GSC Haber Dursun Özbek: "TFF, Galatasaray nefretiyle yönetiliyor"

"size kim ceza verecek" derken ibra etmemeye el kaldiramayab ikinci baskani ne yapacagiz baskan?

Orda tam yerinde 2 kelime edemeyen ikinci baskani ne yapacagiz?

Tek dokunan kisim Kuzu kelimesi olmus.

Onu demese bu aciklama olmayacakti galiba.

Dursun Özbek: "Tüm Türkiye'ye soruyorum; 'Köpeksiz köyde çomaksız geziyorlar' lafı TFF başkanına yakışıyor mu? Şunu açıklamak zorunda; köpek kim? Çomaksız gezen kim!"
Fenerlilere ve besiktaslilara sorrr onlar sana hak verebilir. Ne salakça bir iş
Korkakk başkann

Surekli kenetlen, surekli destek .

Taraftar daha ne yapacak size. Sizin edemediginiz iki kelimeyi tivitter hamambocekleri ediyor.

Kenetlenme zamani mi yoksa sizin biraz uyanma zamaniniz mi baskan acaba?

Erden Timur olmalıydı başımızda. Bu çapsız, vasıfsız ve iş bilmez adamlarla daha çok sindirirler biz.

Diyecek ki sayın başkan unutma 35 milyon Galatasaray taraftarı var devamını getirmeyeceksin

Soru: Tepki olarak Super Kupa maclarina cikmamayi dusunuyor musunuz?

Dursun Özbek: "TFF'nin bu yaklaşımını protesto ediyoruz. Bizim protestomuz hiçbir zaman sahadan kaçarak olmaz. Biz alışığız zaten, son 3 yıldır olanlar ortada. Bu sezon da katılmalar oldu. Böyle bir şey var mı ya? Yorumcular yorum yapıyor, Galatasaray lehine yorum yapılınca muhatap TFF Başkanı oluyor."

hala yönetmeliğe göre yapcaz davranacaz vs. Boş bomboşşşşç

Standart bir sonraki adımı daha sert olur en son da çakma memati kudurup bir yerde mal mal konuşacak iş sonra yine siyasete girecek.

En son da abilerine başkanı aratır ben öyle demedim diye.

Asla sahadan çekilmeyiz diyor elindeki kozu da alıyor

Antalya macinda siyah forma ha.

1 tane yildiz eklenmis eski urun yani ...taraftar orda bile yeterli ses cikarmadi size karsi.

Ama kotu skor vs olunca "Kenetlen!".

Onu zaten yapiyoruz. Ama yonetim beceriksizliginizi biz kurtaracak degiliz.

Federasyon Başkanı açık Galatasaray düşmanlığı yapıyor ama Galatasaray haklarını koruyacak bir yönetim ve başkan yok malesef işte çıkıyor böyle ne dediği tam anlaşılamayan cümleler kuruyor

Savas corlu falan soru soruyor bu ne ya

Geri
Üst Alt