Dursun Özbek: "TFF ve MHK'yı tebrik ediyorum. Çok güzel bir oyun hazırlanmış"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör

Dursun Özbek: "TFF ve MHK'yı tebrik ediyorum. Çok güzel bir oyun hazırlanmış."

Dursun Özbek: "TFF başkanının tüm konuşmalarında Galatasaray var! Biz bu akşam şunu anladık; TFF'yi de rakiplerimizi de hepsini de yenmek zorundayız! Okan hocaya ve oyuncularıma sesleniyorum; Evet hedefe gideceksek TFF'yi ve MHK'yı da yeneceğiz!"

YALILARDA GALATASARAY KONUŞUYOR!

Dursun Özbek: "Oğuzhan Çakır'ı tüm maçlarımıza verin! Ben ve arkadaşlarım, oyuncularım, Okan hoca; hepinizi yenmek üzere hazırlanıyoruz, biz bu akşam bunu anladık. TFF başkanı söylediğini yaptı. TV'de ve yalılarda Galatasaray konuşuyor."

Dursun Özbek: "Galatasaray'a diş geçiremeyeceksiniz! Hodri Meydan diyorum! Her yerde Galatasaray konuşuyorsun, Galatasaray ne yapmış size? Hiç kimse Galatasaray ile uğraşmaya kalkmasın..."

Dursun Özbek: "İbrahim Hacıosmanoğlu; TV'ye çıkıyor Galatasaray konuşuyor, sağda solda yalılarda Galatasaray'ı konuşuyor. Ne yaparsanız yapın, Galatasaray'a diş geçiremezsiniz!"

Düdük astir başkan. Lanet okumak, kınamak bir halta yaramiyor. Yaptırım gücümüz var ise ne gerekiyorsa yapılmalı.

Bu başkan bozuntusu ne konuştu şimdi? Ne anlatıyor bu yahu?

Geri zekalı bu herifler yemin ediyorum. İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz herifler bizans oyunları ile Erden Timur gibi adamı yedi. Şimdi de cümle kuramıyor basiretsizler.

beyfendi bu akşam anlamış bazı şeyleri allah için sen açıklama yapma yazılı açıklama yapın böyle bir konuşma mı var ya aynı cümleyi 3 kere kurdu gitti.

1733081415613.webp

Kusura bakmayın da bomboş bi açıklama

Hakeme bağlamayın bu maçı

Lakayıt topcular en büyük sorumlu

Kusura bakmayın da bomboş bi açıklama

Hakeme bağlamayın bu maçı

Lakayıt topcular en büyük sorumlu
Mesele hakeme bağlamak mı yoksa Ali Şansalan'ın 3 sezondur Fb'ye verilmediği ligde Oğuzhan'ın bize inadına verilmesi mi önce bunu kavraman lazım

Hakemlik ne var su macta Allah askina

Davinsonun net kirmizisini vermedi

Bir penalti pozisyonu var oda kesin diyemem

Senin hocan 3-5-2 de israr etsin

Forvetlerin dunya kadar gol kacirsin

Kalene gelen 2 top gol olsun sonra hakem

Gecin bunlari biz yemeyiz bunlari

Abdulkerimde uzunca sure yoksa unutun sampiyonlugu filan kisitli kadro ile bu kadar sivasta dama deriz

Hakemlik ne var su macta Allah askina

Davinsonun net kirmizisini vermedi

Bir penalti pozisyonu var oda kesin diyemem

Senin hocan 3-5-2 de israr etsin

Forvetlerin dunya kadar gol kacirsin

Kalene gelen 2 top gol olsun sonra hakem

Gecin bunlari biz yemeyiz bunlari

Abdulkerimde uzunca sure yoksa unutun sampiyonlugu filan kisitli kadro ile bu kadar sivasta dama deriz
Evren dalga mi geciyorsun bizimle?

Bunu dese dese anca kus familyasindan biri diyebilir. Maci izledigindan bile suphe duyuyorum suan.

hakem ilk atandığında da bir iki bu tür demeçler dinleseydik keşke başkan.

adamlar tüy diker gibi fener puancısı adamı VAR'a koydular üstüne ...

Geri
Üst Alt