Dursun Özbek: "TFF ve MHK'yı tebrik ediyorum. Çok güzel bir oyun hazırlanmış"

Maçın ilk yarısında gerçek bir hakem skandalı vardı orası bariz. Bizi durdurmak için elinden geleni yaptı, saçma sapan sarı kartlar, verilmeyen penaltı vs ile şanslarını zorladı ama en son Barış golü atınca teslim bayrağını çekti. 2.yarıda da hoş 2-3 falsosu oldu, Tayfur'un elle kucakladığı topu devam ettirdi, Sara'nın kornere giden şutuna aut verdi falan. Ama ilk yarıdaki o direncini göremedik. Buna rağmen kendi kendimize maçı vermiş olduk. Yani söyleyecek çok söz var tabi ama bugünü kazanamamak tamamen bizim kabahatimiz oldu.

Osimhen'e yapılan hareket net penaltı. Penaltıyı vermedi döndü Sanchez'e olmayan faulden sarı verdi. Dolayısı ile gerçek anlamda ilk sarıyı yemesi gereken pozisyonda kırmızı verilemezdi. Ceza sahasında topsuz alanda Barış'ın, üzerine basılarak kafa topuna yükselmesi engellendi, yani net penaltı. Maçın başından beri yavaş hareket eden kaleciye uzatmalarda sarı gösterebildi. Oyuncularımıza karşı tutumu malum.

Bizim basiretsizler de gitti 20 tane gol kaçırdı. Hoca değişikliklerde geç kaldı. Hakeme rağmen yine de alabilirdik alamadık. Ama senin bu yaptığın yorumu el insaf der fbjk tayfa yapmaz. Kusura bakma.
Hakem kotu zatende herseye ragmen mac 2-1 olmus mu hemde 47 de

Hersey bitmis o dakika mac 1-1 devam etse macin sonucuda 1-1 bitse hakem maca tesir etti derdim

47 den golu yiyene kadar ne yapti bu takim ?

15 dakika bassan dagilacaklar 4 5 olacak

Hep idare futbolu

Yarin sivasta 2-1 one gec acaba diyeceksin

Bu kadar basit gol yiyorsan her mac 2 fark yapmak zorundasin

Halen o şerefsiz haciosmanı istifaya çağıramıyor.

Hakemlik ne var size söyleyeyim.

İsteseler ilk yenen golümüzü iptal ederlerdi Sallai'yi biri itti taç çizgisinde, tekrarı gösterilmedi, o pozisyon yerine 2 pozisyon incelendi.

Barış'ın biri boynuna dolandı penaltı verilmedi. Osimhen'e topla beraber geçirdi adam, Bay'a yapılan el açık itme keza.

Şimdi diyeceksiniz bunlar göreceli şeyler. Fb maçlarında bunların hepsi lehine olurken bize karşı hep aleyhimize oluyor. Jelert'in Adana'daki penaltıysa Bay'a yapılan ne, Yunus'a yapılan sarj ne? Kostic'in poz penaltıysa, Osimhen'e yapılan ne?

Bakın 2 maçta puan kaybettin, 2 maçın hakemi de aynı ve bu maça inadına verilmiş bir hakem var. Üstelik ts-fb maçını da rezil yönetti, yani hakem yetersiz olduğu halde inadına Avrupa maçının 2 gün sonrasına bu maça veriliyor.

Siz hakemleri de yeneceksiniz kafasında ilerleyin, 2 sezondur yeniyoruz zaten ama bu sezon bu kadar sakatlık ile yenemeyeceğiz.

Alper hakeme iyi demedim ki ben
Maci hakeme baglamayin gecin bunlari dedim
Hakem zaten rezil Turkiyede iyi hakem yok zaten
Baskanin aciklamasi sacma kazanirken dogranirken sus sus kaybedince gel TFF MHK hakem de baskanin kizacagi birisi varsa yaninda Floryada Okan Buruk tur
Bizim beceriksizler zaten bu kadar comertce harcamasa pozisyonlari suan 3 puan cepteydi. O konuda herkes ayni seyi dusunuyordur.

Ama bu hakemi de soyleyeceksin ki yarin yine senin macina vermesinler. Bak Ali Koc'a, bir tehditle 2.5 senedir Ali Sansalan'i vermiyorlar Kadikoy'e. Sen bunu soylemezsen yarin yine bu hakemi verirler. Art niyetli veya kotu hakem, her halükarda yetersiz oldugu ve oynayan takimi bozan tip hakem oldugu belli. Boylelerini bizim maclara vermemeleri gerekir bunun icinde ilk once basina ismini vererek aciklama yapmalari gayet dogru demek istiyorum.

Alper hakeme iyi demedim ki ben
Maci hakeme baglamayin gecin bunlari dedim
Hakem zaten rezil Turkiyede iyi hakem yok zaten
Baskanin aciklamasi sacma kazanirken dogranirken sus sus kaybedince gel TFF MHK hakem de baskanin kizacagi birisi varsa yaninda Floryada Okan Buruk tur
Yüzde 100 katılıyorum
Bu maç için hakeme çok laf etmek makul değil.
İsyanımız şikecilerin lehine çok kolay penaltı kart vs pozisyonları bize verilmiyor, onlara maçı çözmek için bize zora sokmak için kararlar veriliyor evet isyanımız buna da alışmalıyız.
Düşünün ezik bir topluluk var sanatçısı zengini fakiri bir sürü ezik insan yıllaaardır başarısız kafayı sıyırmışlık had safhada kıskançlık haf safhada ne yaptılar bu durumdan kurtuluş için 2 tane zengin bebesi para yağdırıyor dünyanın kariyerli ama ağlak hocasını takımın başına getirdiler medya tff mhk hepsini bağladılar parayla makamla...
Bunları bilip hala vasat yönetilen maç için hakeme kızmak akıl işi değil.
Bugün puan kaybından 2 kişi sorumlu.
Yüzde 50 muslera yüzde 50 Okan hocam.
Daha iyi olacaklar yine bu ahlaksız birleşmiş güruhu yenecekler.
İnşallah yine iyiler kazanacak.
Şikeciler, holding çocukları, medya maymunları kaybedecek

Hakem kotu zatende herseye ragmen mac 2-1 olmus mu hemde 47 de

Hersey bitmis o dakika mac 1-1 devam etse macin sonucuda 1-1 bitse hakem maca tesir etti derdim

47 den golu yiyene kadar ne yapti bu takim ?

15 dakika bassan dagilacaklar 4 5 olacak

Hep idare futbolu

Yarin sivasta 2-1 one gec acaba diyeceksin

Bu kadar basit gol yiyorsan her mac 2 fark yapmak zorundasin
Basit gol yeme konusuna katılıyorum. Muslera'nın artık miadının dolduğu konusuna artık ben de katılıyorum. Ama konumuz bu değil.

İdare futbolu oynadığımıza katılmıyorum. 2-1'den sonra dengeli bir futbol oynansa, defansif anlamda risk alınmasa büyük ihtimal maçı öyle bitirmiştik. İdare futbolu oynayarak 20 tane gol kaçıramazsın. 2-1'den sonra kontrollü oynasak kontra kovalasak böyle olmazdı ki öyle de olmalıydı zaten. Çünkü Avrupa'dan yorgun geldik ve bir gün önce oynuyoruz.

Amma ve lakin bunlar sahada ve VAR'da iki tane şerefsiz bilmem ne çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Alenen doğradılar bizi yine. Başkan da çıkmış mıy mıy konuşuyor. Erden Timur gibi adamın başını yediler bir de yazık.

Hakemlik ne var su macta Allah askina

Davinsonun net kirmizisini vermedi

Bir penalti pozisyonu var oda kesin diyemem

Senin hocan 3-5-2 de israr etsin

Forvetlerin dunya kadar gol kacirsin

Kalene gelen 2 top gol olsun sonra hakem

Gecin bunlari biz yemeyiz bunlari

Abdulkerimde uzunca sure yoksa unutun sampiyonlugu filan kisitli kadro ile bu kadar sivasta dama deriz
Ne anlatıyon sen ya

Yüzde 100 katılıyorum
Bu maç için hakeme çok laf etmek makul değil.
İsyanımız şikecilerin lehine çok kolay penaltı kart vs pozisyonları bize verilmiyor, onlara maçı çözmek için bize zora sokmak için kararlar veriliyor evet isyanımız buna da alışmalıyız.
Düşünün ezik bir topluluk var sanatçısı zengini fakiri bir sürü ezik insan yıllaaardır başarısız kafayı sıyırmışlık had safhada kıskançlık haf safhada ne yaptılar bu durumdan kurtuluş için 2 tane zengin bebesi para yağdırıyor dünyanın kariyerli ama ağlak hocasını takımın başına getirdiler medya tff mhk hepsini bağladılar parayla makamla...
Bunları bilip hala vasat yönetilen maç için hakeme kızmak akıl işi değil.
Bugün puan kaybından 2 kişi sorumlu.
Yüzde 50 muslera yüzde 50 Okan hocam.
Daha iyi olacaklar yine bu ahlaksız birleşmiş güruhu yenecekler.
İnşallah yine iyiler kazanacak.
Şikeciler, holding çocukları, medya maymunları kaybedecek
Niye alışmalıyız? Niye kabullenmek zorundayız? Hakeme neden kızamıyoruz? Koskoca G.Saray, bir tane holdinge ve onun hissedarı olan şımarık bir yalı çocuğuna boyun mu eğdi? Bunu mu anlamalıyız?

Böyle olduğunu veya olması gerektiğini ispat edin, 40 yıldır desteklediğim ve çocukluk aşkım olan G.Saray ile, demek büyük bir kulüp değilmiş deyip hemen ilişiğimi keseyim.

Abi saçma sapan konuşmayın allah aşkına. Kulübün bir başkanı bir yönetimi yok. Çıkıyorlar mıy mıy konuşuyorlar, iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar. Bir de gidiyorlar üstüne Erden Timur gibi adamın bizans oyunları ile başını yiyorlar. G.Saray taraftarı korkak ve sinmiş adam sevmez. Böyle giderse sonları yaklaşıyor.

Niye alışmalıyız? Niye kabullenmek zorundayız? Hakeme neden kızamıyoruz? Koskoca G.Saray, bir tane holdinge ve onun hissedarı olan şımarık bir yalı çocuğuna boyun mu eğdi? Bunu mu anlamalıyız?

Böyle olduğunu veya olması gerektiğini ispat edin, 40 yıldır desteklediğim ve çocukluk aşkım olan G.Saray ile, demek büyük bir kulüp değilmiş deyip hemen ilişiğimi keseyim.

Abi saçma sapan konuşmayın allah aşkına. Kulübün bir başkanı bir yönetimi yok. Çıkıyorlar mıy mıy konuşuyorlar, iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar. Bir de gidiyorlar üstüne Erden Timur gibi adamın bizans oyunları ile başını yiyorlar. G.Saray taraftarı korkak ve sinmiş adam sevmez. Böyle giderse sonları yaklaşıyor.
Aynı şeyi diyoruz bizim başkan ve yönetim silik olduğu için istedikleri gibi at koşturuyor.
Yapı yapı diye dedikleri aslında itiraf kendileri kurmuş örgütü artık göze parmak kadar aleni yapıyorlar.
Ee napacaz bu durumu bilip alişin maşası ferhatın hakemlerini de yenecez.akıĺlı vakur saygın güçlü bir başkan ve yönetim olsa mhk başkanını istifaya zorlar yabancı hakem diye baskı kurardı bizimkiler kazanıyoruz diye ses çıkarmadılar.
Bugün pekala hakeme rağmen kazanabilirdik demek istediğim bu.

Aynı şeyi diyoruz bizim başkan ve yönetim silik olduğu için istedikleri gibi at koşturuyor.
Yapı yapı diye dedikleri aslında itiraf kendileri kurmuş örgütü artık göze parmak kadar aleni yapıyorlar.
Ee napacaz bu durumu bilip alişin maşası ferhatın hakemlerini de yenecez.akıĺlı vakur saygın güçlü bir başkan ve yönetim olsa mhk başkanını istifaya zorlar yabancı hakem diye baskı kurardı bizimkiler kazanıyoruz diye ses çıkarmadılar.
Bugün pekala hakeme rağmen kazanabilirdik demek istediğim bu.
Başkan ve yönetim silik ise gidecekler. Gitsinler kendi şirketlerinde silik olarak devam etsinler, Allah'ına yakın G.Saray'a ırak olsunlar.

VAR'ı pasif hale getirdiler, VAR öncesi Fb neyse ona dönüyor ortam. VAR geldiğinden beri şampiyon olamayan bir takım neticede. Deneyimsiz hakemler adı altında orta hakemler üzerinden asıl yapıyı kurdular. Biz burda xg 5 abi atamadık diyelim, fb 2 haftada averajı bize eşitledi, 2 haftaya da lider olur mal gibi izleriz.

İkili mücadeleler ve kafaya göre ''hakem kararı'' ile geçiştirilen pozisyonlar. Sıralasan hepsi aleyhimize iken, fb'nin lehine işliyor. Hatta gri olmayan kararlar bile lehlerine.

Aynı hakem Ts gol atacak diye olmayan faul uydurdu, anında düdük çaldı buz gibi gol güme gitti. Bizim maçlarda kan gövdeyi götürürken, daha geçen hafta Sanchez'e faul yapılırken bize penaltı çalınıyor, adamlar 2. dakikada Kostic'in faulüne penaltı çalınıp Kayseri depinde öne geçirtiliyor. Tam tersi işleyiş.

Sonra gelip burda hakemlik ne var diyin. Perşembe Hollanda'da AZ maçına çıktın, seni Pazar akşamı tek idmanla maça koydular, hakemi de bilerek inadına verdiler.

GdvQTp0WEAAlsPd.jpg

Hakem rezildi tamam da. Öne geçtik be kardeşim. İkinciyi yemeden önce dörtlük yapmak işten değildi.Ulan her maç rakibin her geldiği gol oluyor biz kalecilere direklere nişanlıyoruz. Bu kadarı fazla bu kadarı normal değil. o topu sokamıyorsan Real Madrid i de ezsen bir anlamı yok. O kadar basit kaçırıyorlar ki zoru atınca sevinemiyorum yahu. Bu bela çözülmezse bu gemi yürümez.

Kaleye topu vuramıyoruz, hakem ne yapmış olursa olsun bu maç puan kaybı hakemle ilgili değil bence.

Geri
Üst Alt