GSC Haber Dursun Özbek: "Transferin bitmesine yaklaşık 1 aylık zaman var, taraftarların en ufak bir endişesi olmasın"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Dursun Özbek:

Transferin bitmesine yaklaşık 1 aylık zaman var. Konuyla ilgili son derece yoğun çalışıyoruz. Galatasaray'ın eksikleri çerçevesinde bu transferleri yapacağız. Taraftarların en ufak bir endişesi olmasın
yine halihazırdaki takımımız zaten ligin en güçlü takımı. Onu da daha güçlü vaziyete getirmek için bu transferleri yapacağız. Hedefimiz bu sene Şampiyonlar Ligi'nde orada başarılı olmak, ligde de başarılı olmak. Bu çifte hedefe, taraftarımla beraber, takımımla beraber, teknik heyetimle beraber koşacağız."

Dursun Özbek: "İstediğimiz özellikle 23 yaş altı oyuncular var. Yakın zamanda sonuca gideceğiz."

Dursun Özbek: "Ben hem Şebinkarahisarlı hemşehrilerimi hem de Alucralı hemşehrilerimi memleketlerine sahip çıkmaya çağırıyorum. Önemli buralar, bizim doğduğumuz topraklar. Bizim buraya sahip çıkmamızın büyük önemi var."

(HT Spor)

1785741361379.webp

halihazırdaki takımımız zaten ligin en güçlü takımı.

Degil Dursun degil , takimimiz dokuluyor.

Tamam hocam endişe duymuyorum...

Anne 5 dk daha...

Ağzından ligin halihazırdaki en güçlü takımıyız lafını düşürmüyorlar ama Osimheni çık ilk 5 e oynarız. Açık net stoper 8 ve 10 lazım.

Yapamazsan o takviyeleri göreceğiz 2 ay kalabiliyor musun o koltukta.

Galatasaray taraftar kulübüdür. Ona sırtını dönenin ömrü kelebek kadar yoktur.

Defalarca yaşandı. Başarısızlığa mahkum eden CL şampiyonu olsa barınamaz burada.

Dün akşam Abdullah, bugün Dursun Özbek açıklama yapma lütfundan bulunmuşlar. Korku dağları sarmış anladığım kadarı ile.

halihazırdaki takımımız zaten ligin en güçlü takımı.

Bu kibir başımızı yakacak defalarca kez söylüyorum. Şuan en güçlü takım sen değilsin arkadaş değilsin daha bunu anlaman için rakibinin Kane,Mbappe vs mi çekmesi gerekiyor anlamıyorum ki.

Aynen dursun hep:d ugocukwu Emre utkucanla benim en istediğim oyuncuların başında geliyordu diyor haşmetli hocamız. Siz bu adama transfer yapar mısınız aldırdığı bütün oyuncular karavana kimse salak değil. Belli ki son günleri bekleyip isimli oyunculara gideceğiz garanti olsun diye.

Ne 1 ayi, 10 gún sonra lig basliyor. Yeni transferler daha takima uyum saglayacakda…. Yazik yazik..illa sampiyonlugu zora sokacaklar.

Takımda en az 5 eksik var. Forvet ve kanatlara bir şey olsa idareten oynayacak topçu yok. Stoperlerin alternatifi yok. İlkay, Kaan, Nhaga, Uguçükü'yü toplasan doğru düzgün bir orta saha alternatifi bile çıkmıyor. 10 numaran zaten yok.

Bizim yönetime sorsan en güçlü kadro bizde. Aptalca bir kibir içerisindeler. Birileri hadlerini bildirecek bu hadsizlere ya hayırlısı.

Dursun Özbek: "İstediğimiz özellikle 23 yaş altı oyuncular var. Yakın zamanda sonuca gideceğiz."

Geri
Üst Alt