Dursun Özbek: "Transferlerden son derece memnunuz, şampiyon kadroyu koruyoruz"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Dursun Özbek: "Transferlerden son derece memnunuz. Teknik ekibim son derece memnun. Bundan sonra artık takımın birbirine alışması… Zaten şampiyon kadroyu koruyoruz. O yüzden önümüzdeki günlerde performansı çok daha yukarı çıkmış bir Galatasaray izleyeceğiz."

Dursun Özbek: "Ligin kalitesi bence yükseldi. Takımların sezonun ortasına doğru performanslarını en tepeye çıkartmasıyla daha keyifli maçlar izleneceğini düşünüyorum. Bu sene çetin bir lig bizi bekliyor. Avrupa’da çetin maçlar olacak. Her turnuvada takımımız olacak. Biz de Young Boys’u geçip, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız mutlaka. Güzel bir sene bizi bekliyor. Hedefimiz beşinci yıldızı takmak. 2025’te 25’inci şampiyonluğu kazanmak. O hedefe doğru yürüyoruz."

Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında düşünceleri sorulan Dursun Özbek'in yanıtı...

"Keşke olmasaydı. Tabii Türk futbolunun böyle kaotik bir ortama sürüklenmesi kabul edilebilir değil. Açıklamamızda da ifade ettik. İnşallah bu bize bir ders olur. Artık inşallah futbolun iki takım arasında sahada oynanmasını sağlarız. Burada herkese görev düşüyor, bütün takımlara. Ben bu itidali defalarca söyledim. Biraz dikkatli olmakta fayda var çünkü iş başka bir boyuta evriliyor."

DHA

Anasini satim savunacak olmasi gereken zamanlarda kaybolan, ortalikta bi bok yokken gördügü her mikrofona ziplayan Dursun

Nerede izledin de memnun oldun bilader

Biz daha önce bunun sıkıntısını yaşadık, dolayısıyla transferleri en geç ikinci. Kampa yetiştirecez diyen değilmi bu?, henüz 90 dakika maça çıkan bir transfer yokken nasıl oluyor da son derece memnun oluyor
İnsanları aptal yerine koymaktan vazgeçmeli

Ne İlkay ı, Ne Kuper i , limit yok limit.

demiş.

dursun_janti.webp

Geri
Üst Alt