Dursun Özbek: "Transferlerin sonuçlanana kadar deşifre olmaması lazım"

Tarihimiz en baba yigit, hakkimizi savunan baskani kimdi? Yaşı büyükler söyler mi?

Hum olayından sonra reisten talimat geldiği böylece kesinleşti lakin özellikle fenerle alakalı şeylerde susmamak gerekiyor

Fb aleyhine fred olayı oldu. Normalde salya sümük Ali Koç ekranlara hemen çıkardı çıktı mı? Talimat gitti kulüplere bu konuda
Yav kardeşim alehine ne demek. Raporda hakeme küfür ettiği belirtilmiş. Az bile ceza aldı. Geçmişte melo tweet RT ledi diye ceza aldı. Birde tweterda abuk sabuk açıklamasıda var. Ali Koç a yardakcilari soz vermiş olabilir, biz bu oyunuda bozariz.

Yav kardeşim alehine ne demek. Raporda hakeme küfür ettiği belirtilmiş. Az bile ceza aldı. Geçmişte melo tweet RT ledi diye ceza aldı. Birde tweterda abuk sabuk açıklamasıda var. Ali Koç a yardakcilari soz vermiş olabilir, biz bu oyunuda bozariz.
Onlara göre aleyh işte. Hakeme tokat atsalar aleyhine olmuyor mu onlara göre? Tanıyamadın mı rakibini bana ne kızıyorsun. Polis arabalarını yakan adamları mı savunacağım ben

Onlara göre aleyh işte. Hakeme tokat atsalar aleyhine olmuyor mu onlara göre? Tanıyamadın mı rakibini bana ne kızıyorsun. Polis arabalarını yakan adamları mı savunacağım ben
Estafurullah ne kizmasi yahu, yalnız yazdigin cümlede senin görüşün anlamı cikiyor. O yüzden alintilamak istedim

Dursun Özbek: "Daha önce birileri hakemleri gördüğünüz yerde tokatlayin demişti, sanırım Djiku bunu yanlış anlayıp bizim oyuncumuza uyguladı"
Usta cidden arada sınıf farkı var.

Dursun Özbek'in konuşmasına, uslubuna ve kelimelerine bakın. Bir de İFB'nin başkanlarının konuşmalarına. Ağızlarından salyarak akıtarak konuşuyor hepsi.

Bu ülkeye Galatasaray fazla anasını satayım.

Geri
Üst Alt