GSC Haber Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu, Yasin Kol'un Listeden Çıkarılması İçin TFF'ye Gitti

Ulan kimi kime şikayet ediyorsunuz. Defolun gidin bu kulupten

Üzücü ama özellikle bu sezon yönetim çok pasif/basiretsiz. Doğrudan neden/sonuç ilişkisi budur demiyorum ama, en azından taraftar görmek ister.

napabilirler ki başka
3 senedir allah korusun biz değil o çlar şamp olmuş olsa şimdi y....k kolun hakemliği biterdi
3 senedir şampiyonuz diye herkes ne konuşuyonuz fln diyor
gelde bunları s.....me !!!!!!!!!!
Şampiyon olmakta suç oldu. Şampiyon olduysan hakemler seni dograyabilir bu mal degneklerine gore

Hum bir derbiyi adam gibi yönettikten sonra bir daha hakemlik yüzü göremedi !
Kadıköyde adil olan hakemin hakemlik hayatı biter ,realite oldu artık

Ülkede düzelmesi beklnecek bi olay da değil

Ya arkadaş kimse sesini çıkarmıyor sezon başından beri yapılan bu kadar haksızlıklar rakibe yapılan hakem kıyakları kırmızı kartlar penaltılar adamlar ittirile ittirile buralara geldi ya bi konuşun ya kaçıncı ya bir tane yönetici çık konuş sessiz kalmayın ya

Sezon sonu bu yönetim yolcu olur bu gidişle. Olay sadece dün yaşananlar değil. 3 yıldır seni doğrayıp, rakibi ittiren bir sistem var. Dünkü olanlar pastanın çileği oldu.

Herhalde pastayı yemeye gittiler bir gelişme olmadığına göre. Yazık.

Kim takar yalova kaymakamını?!

Yalovalı arkadaşlar alınmasın lütfen neticede bu bir deyimdir. Ve duruma bundan başka uygun düşen bir ifade de yoktur. 🙃

işte gittikten sonra basına analı bacılı açıklama yapıp taraftarı da yükselteceksin ki etkisi olsun. pısırık pısırık gidip ricacı olursan daha bizi çok doğrarlar. ET ve OB nin takımı savunma konularındaki daşşağın 10 da 1 i sizde yok.

GS Twitter hesabını öyle bir yönetiyorlar ki İbrahim başkanım böyle bir şey yayınlayacağız ama kızmazsınız değil mi deyip onay almışcasına.

Basin toplantisi yapip goruntulerle bagira bagira anlatacaksin bu serefsizlere. Bu hakemin ismini verip bir daha bunu istemiyoruz diyeceksiniz. Aslinda mactan önce boyle bir basin toplantisi yapacaktiniz.is isten gecti, gitti 2 puan. Kac derbide bizi yakti bu serefsiz..

Bişey olmaz ama taraftar olarak iyi yangın yaptık bence. Yasin aleyhimize düdük çalarken 2 kez düşünecektir

Bişey olmaz ama taraftar olarak iyi yangın yaptık bence. Yasin aleyhimize düdük çalarken 2 kez düşünecektir
hiç bi halt olmaz adam senin muhtemelen puasn kaybı yapacağın her maça veriyolar bilinçli o da görevini tak tak yapıyor bu saatten sonra baskı yapılacak olan yer gs başkanı denen herif ve onun avaneleri olmalı

Sonuç nedir? Listeden çıkarıldı mı?

La Fontaine'den masallar anlatmayın, kimse yemiyor. Daha düne kadar federasyon başkanını övüyordunuz. Seni geçen sene devletin kanalında canlı yayında alenen tehdit eden herifle barıştınız. Alın size sonuçları!

Galatasaray'ın bir başkanı ve yönetimi yok. Hep aynı hatalara düşse de öyle veya böyle bir hocası var, eksikleri olmasına rağmen bir takımı var ama bu kulübün başkanı ve yönetimi yok. Başkansız ve yönetimsiz bir şekilde yayıncı kuruluşu, federasyonu, hakemleri, medyası ve siyaseti ile Galatasaray'a karşı oluşturulmuş bu şer ittifakına karşı hoca ve takım tek başına mücadele vermeye çalışıyor. 4 senedir bu böyle ve her sene bu kirli düzenin seviyesini arttırıyorlar. Bundan daha kötüsü olmaz diyorsun, bir sonraki sezonda yaşanan pislikler bir önceki sezonu aratıyor. Şikeci bir takımı şampiyon yapmak için her sene dozajı biraz daha arttırıyorlar. Futbolun hemen hemen bütün paydaşları, şikeci bir takım şampiyon olsun diye g.tünü yırtıyor.

Böylesine pisliğe, şikeye, şaibeye batmış bir futbol atmosferinde, başkansız ve yönetimsiz direnmeye çalışıyoruz. Bakalım nereye kadar direnebileceğiz.

3-4 senedir lanet ettim artık her sezon ortası bu sene şampiyon olalım uzun bir süre salacam diyorum her sene bir şerefsizlik yapıyolar geriliyorum mhksını ayrı tff sini ayrı teröristlerini ayrı üst üste koyup düzeceksin bitirdiler Türk futbolunu imkanımız olsa yemin ederim gidelim italyada Fransa’da oynayalım kulüp olarak lanet geldi tiksindim artık bu ligden de bu omurgasızlardan da

Geri
Üst Alt