Dursun Özbek ve Alp Yalman, Florya Tesisleri'ne Gitti!

Emre Arslan

Cezalı
091220161330433967773_2.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Orhan Atik'in görevine son verilmesinin ardından Alp Yalman'ı da yanına alarak apar topar Florya Tesisleri'ne gitti.

Galatasaray - Gaziantepspor maçı öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibe ev sahipliği yapan Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gün hareketli geçiyor. Sabah idmanı öncesi Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevini son verilmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı.

Başkan Dursun Özbek, Atik'in görevine son verildikten sonra soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Özbek'e eşlik eden bir de sürpriz isim vardı: Alp Yalman. Özbek-Yalman ikilisinin yanı sıra bazı yöneticilerin de tesislere geçtiği gözlendi.

Yönetim kurulunun tesislerde mini bir toplantı gerçekleştirerek, durum değerlendirmesi yapacağı ifade ediliyor.

Fanatik

Iyice Aziz vari isler yapiliyor. Nefretim her saniye kabariyor bu yonetim. Madem guvenmiyorsun teknik heyete o zaman adam gibi bir ekip getirin td dahil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan taraftar hâlâ yönetin istifa diye ortalığı yıkmıyor inanılır gibi değil ya

-Tapatalk-

Bişey olmaz JOR'a. Tabi Nazifoğlu biletini çoktan kesmediyse.

Lan bıktım Dursun adını duymaktan. İrritr oluyorum artık böyle başkan mı olur

Ulan taraftar hâlâ yönetin istifa diye ortalığı yıkmıyor inanılır gibi değil ya

-Tapatalk-

Galatasaray'ı fabrika ayarlarına döndüreceğiz diyen Dursun Özbek; "Benden sonraki başkan ve yönetimine sıfır borçla bir Galatasaray teslim edeceğiz. Bu benim taahhütüm" diye konuştu.

Bu toplantının sloganı olarak belirlediğimiz mali bağımsızlık ve kriterlerle ilgili 22 Ekim'de Genel Kurul'a gidiyoruz. Galatasaray'ın sahibi bu genel kurul... Galatasaray'ı ilgilendiren tüm konularda daha önce yetki almış dahi olsam tekrar genel kurula gideceğimi ifade etmiştim. Buna bağlı olarak da çok önemsediğim bu konuyu kurula getiriyorum. Yönetim kurulu Galatasaray'ın değerli emanetini yönetmek için seçildi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray camiasında duayenlerin ''Adnan Polat istifa etmeli'' dediği, aklına böyle bir şey gelip gelmediği sorulan Polat, ''Hayır. Bireysel olarak görüşler tabii ki var. Ama bunun yeri genel kuruldur. Galatasaray Genel Kurulu nasıl hareket ederse düşünceleri ne doğrultudaysa biz o doğrultuda hareket ederiz. Çünkü Galatasaray'ın sahibi, patronu genel kuruldur'' şeklinde konuştu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eski başkan Aysal, “Uzak Doğu’da iş seyahatinde olduğum için son gelişmeleri takip edemedim. 17 Eylül’de döneceğim. Ancak her halükarda Galatasaray‘ın 3 yıl için seçilmiş bir başkanı var. Biz üyeler olarak onlara yardımcı olmak zorundayız. Şu anda ne benim ne de bir eski başkanın yorum yapması doğru olmaz. Ayıp olur. Taraftarın teveccühü beni her zaman cesaretlendirmiş ve onurlandırmıştır. Ancak işin sahibi Galatasaray Genel Kurulu ve onun seçtiği başkandır. Galatasaray’da başarı kadar daha da önemli olan etik kurallardır. Yönetimin başarısı için yapılacak bir şey, verilecek destek varsa zaten onlar bunu bizlerden talep edebilirler, bizler de imkanlarımız dahilinde ne varsa yapmaya çalışırız” dedi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşte Duygun Yarsuvat'ın, NTVSpor kanalındaki Yüzde Yüz Futbol programındaki açıklamalarından satır başları....

Kulübün sahibi Genel Kurul üyeleridir. Oy kullanma hakkı onlardadır. Çarşı Grubu kulübün sahibi mi? Değil. GFB de değil. Bizim taraftarımız da değil. Onlar takımı itici güç sağlıyorlar. Taraftar bir güçtür. Onları görmezden gelemezsiniz. Dünya kulübü olmak demek tüzük yapısını değiştirmek demek değil. Kulübün üye sayısını artırmak bir çare değil. Ben çıksam şimdi 10 liraya üye alıyorum desem 10 milyon üye alabilirim. Ama kulübü idare edemezsiniz. Fenerbahçe'nin 1 milyon üye projesi doğru değil. Ne vereblirsiniz bu 1 milyon üyeye? Bilet alma önceliği deniliyor. Stadın 50 bin kişilik. Kaçına öncelik verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Galatasaray'ı fabrika ayarlarına döndüreceğiz diyen Dursun Özbek; "Benden sonraki başkan ve yönetimine sıfır borçla bir Galatasaray teslim edeceğiz. Bu benim taahhütüm" diye konuştu.

Bu toplantının sloganı olarak belirlediğimiz mali bağımsızlık ve kriterlerle ilgili 22 Ekim'de Genel Kurul'a gidiyoruz. Galatasaray'ın sahibi bu genel kurul... Galatasaray'ı ilgilendiren tüm konularda daha önce yetki almış dahi olsam tekrar genel kurula gideceğimi ifade etmiştim. Buna bağlı olarak da çok önemsediğim bu konuyu kurula getiriyorum. Yönetim kurulu Galatasaray'ın değerli emanetini yönetmek için seçildi.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt