Dursun Özbek ve Igor Tudor İSTİFA!

2 transfer daha gelsin millet yine 180 derece döner Sneijder olayi unutlur hersey güllük gülistanlik olur ta ki yeni bir kaosa kadar.

Ben o Tudor'un kalibina tüküreyim, cikip adam gibi konusamadi Sneijder sorulari soruldugunda. Korkak ve samimiyetsiz herif.

adam akıllı bir hoca olsaydı gercekten kosan takım olacagına inansam bencede wes gitmeli ama westen önce selcuk semih sabri yasin önce bunlar

selcuk denen adam hala o formayı giyerken wesi böyle göndermek rezilikten baska bisey degil

gerekli bütün transferler yapılsın bu tudorla bi halt olmaz bu heriften anca anadoluya hoca olur

144127181155e810036d45a_big.webp

derbi-caps-leri-sosyal-medyayi-salladi-8981223_6070_m.webp

YETER ARTIK.

3 Senedir cigerimiz yaniyor, eziliyoruz, boynumuz bükük. 4.Yildiz sonrasi kazanilan ekstra gelirler, stading, ve yükselen marka degerini kullanmak yerine, bir emir gelip Dursun getirildi basa. Bu da TRUVA ATI gibi icimize girip organlarimizi söktü. Her 5 ayda bir T.D degistirdi, borcun dibine vurdu, son olarak'da Tudoru getirip, Sneijder gibi bir efsane'yi yolladi. 3 senedir birakin sampiyonlugu ilk 3 arasina giremedik. Uefa Rankingde düsüyoruz,Deloitte Ranking'de düsüyoruz. Marka yerin dibine cakilyor. Bundan sonra Dursun gidene kadar yemin etmisim ki 1 dk mac bile seyretmicem.

Reis orijinal mesaja yetisemedim. Cezan biter bitmez haber verip bu mesaji tekrar yazarsan mutlu olurum.

Bu ülkenin genelinde var. Oyuncu karsilamak nedir yahu ücüncü dünya ülkesi miyiz biz.

Sneijder gelir Drogba gelir van Persie Pepe gelir karsilarsin anlarim ama her oyuncuyu onlarca yüzlerce adamin havaalaninda karsilamasi resmen ezikliktir.

Ben olsam hayatta gitmem mesela, yukarida dedigim gibi world class bir adam olursa belki giderim.

Onu da anlamam.Dünyanın hiçbir yerinde yok bu.Adam ilk geldiğinde kendini bir şey zannediyor yoksa.Ama bu kollektif bilince ulaşmamız yıllar alır maalesef.

Istifa ne ki?

Idam olmali. oteki liseli moruklarin onunde sallandiracaksin ibret'i alem olsun diye.. kalan uc bes gunlerini akilli yasarlar

Geri
Üst Alt