GSC Haber Dursun Özbek ve Yönetimi İbra Edildi

Ibra eden eller kırılsın

IMG_2679.webp

- Galatasarayin sampiyonlugundan supheniz var mi ?

- Hayir hayir hic yok

:ROFLMAO:

ekim ayındayız ama adam hala hazirun'a hitap ediyor :/

eski tip ibra tüzükte değiştiği için bu saatten sonra ibra edilmemek için gözünün önünde para geçirmeleri lazım zaten çok şaşırtıcı değil o yüzden. ha ben olsam maliye hiç girmeden galatasaray'ı terörle özdeşleştirmek için 3-4 yıldır tüm medyayı satın alan herife buyur paşam denildiği için bile ibra etmezdim ama ünal aysal'dan beri onu yapabilecek bi herif zaten bünyeden çıkmadığı için bu en azından şampiyonluk kazandırıyor diyip yarı gönül geçirmelerini de anlayabiliyorum. şuna rerere çeken adamın geçmişine gidilip banka hesapları ve gerçek takımı hakkında detaylı bir araştırılma tutulmalı yalnız.

Tüm sezonun en kritik maçına adamlar istediği hakemi getirdi, gıkını çıkartamadı. Madem yabancı geldi, kalan maçlarda da öyle olacak diyemedi. Hakem olduğu şüpheli biri maça atandı, S. Adalı haklı diyip geçti.

Bu adam şampiyon olmamızı istiyor mu istemiyor mu? Florya satışı sonrası başkanlığa devam etmek istiyor mu istemiyor mu?

Hani başarımıza, hakkımıza göz koyanların gözünü çıkartırım, elini kırarım lafları?

Samsunsporu yönetseydi şimdiye kadar bal ligine düşmüşlerdi

Geri
Üst Alt