GSC Haber Dursun Özbek: "Yağmurluklarla ilgili yaşanan memnuniyetsizlik için özür diliyorum"

ibo3 (400 x 404).webp

Ama haydi osibox alin, sane box cikacak alin.

Hep alin alin alin...

Koltuk sallanıyor papi. uA da resti çekti. Ya kavuku kulüpten uzaklaştircaksin ya da köprüden önce son çıkışı geçeceksin. Öyle resmi hesaptan bildiri yayinlamakla olmuyor işte indireceksin takımın ihtiyaçlarını.

Dursunun iş değildir bu , başkana yaranmak için satın alma bunu alıp geçmiştir ucuz olsun diye kovulmuştur bunu yapanda bence.
Farketmez, nasil transferde iyi seylerde ben ben ben diyorsa bunda da elestirilecek sorumlu kendisidir. Yonetim icerisinde ayrica bilet keser, o ayri.

Sadece özürle geçiştirilecek meseleler değil. Galatasaray Kulübü'nün haklarını koruyacaksınız. Taraftara üstten bakıp siz sadece müşterisiniz, kulübe para kazandırmak dışında bir vasfınız yok demeyeceksiniz. Sabır taşı çatladı. Yeter artık.

Açıklama güzel ama bu açıklamanın altını doldurması lazım havada kalmaması lazım göreceğiz bakalım

Artik cok yoruldum aday olmiyacagim de sende kurtul bizde

Koltuk sallanıyor papi. uA da resti çekti. Ya kavuku kulüpten uzaklaştircaksin ya da köprüden önce son çıkışı geçeceksin. Öyle resmi hesaptan bildiri yayinlamakla olmuyor işte indireceksin takımın ihtiyaçlarını.
Mesele sadece kavukçu değil. Yönetimi amatörce işler yapıyor. İş yapan erden timuru da uzaklaştırdılar

3 senedir şampiyon oluyorsun. 10 senedir şampiyon olamayan takım senden rahat basıp parayı alıyor oyuncuyu. Anlamadım ben bu işi. Her sene, bu sene koparıp gideceğiz diye başladığımız sezonun ortasında bin bir rezillik yaşatıyorsunuz. Hem yönetim, hem teknik ekip bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Düzeldiği falan da yok. Dün sahada yaşanan saçmalığı ben izah edemiyorum. Rakip üç kişi basarken her topa, benim oyuncularım neden yeni maç yapıp gelmiş gibi hareketsiz, konsantrasyonu zayıf, ilk kez birlikte oynuyormuş gibi her topu saçma sapan yerlere attılar. Olmayan ne? Rahat mı batıyor? Rezillik yaşamadan da başarılı olunabilir. Her sene hevesimizi sevmekten vazgeçin artık.

Sadece özür dilemek yerine o işin sorumlusunun isim vererek direk görevinden kovulduğunun açıklanması daha samimi olurdu.

Geri
Üst Alt