GSC Haber Dursun Özbek: "Yağmurluklarla ilgili yaşanan memnuniyetsizlik için özür diliyorum"

Her sene bek yiyen hocaya 30'a bek almak yerine insanlara değer verip düzgün yağmurluk alsaydınız.

Başkanın müesses nizam'a kafa tutacak çapıda yok cesareti de. İdare-i maslahat ustası zira kendisi.Tek derdi koltukta kalmak.

Yağmurluk falan hikaye. 3,5 sene boyunca yönetimin her konuda pısırıklığı, sadece şov peşinde koşan yönetim kurulu yüzünden bitti artık taraftarın gözünde.

Ki normal şartlarda 3 sezon şampiyon olan takımın başkanı el üstünde tutulur başarının hatırı dahi kalmadı. Her zaman yönetimin arkasında olan ultrAslan bile desteğini kesti yönetim ile. Siyasetin içine bu kadar sokarsan kulübü hep böyle birilerine boyun eğmek zorunda kalıyorsun işte.

sıkıntı büyük. en iyi yaptığımız iş taraftarı memnun etme durumunu karşı tarafa verdik. bi yağmurluktan daha büyük fiyasko bu. rakip taraftarıyla bütünleşirken biz uzaklasıyoruz. asıl bize kaybettirecek şey bu zaten.

GS taraftarı müsterih olsun

eğer bir daha zulümpiyatta kupa finali olursa ve fırtınaya denk gelirse ve başkan da Tostos ise

daha iyi yağmurluklar dağıtılacaktır

bu yagmurluk olayi mac icin de güzel bir sembol oldu aslinda

yönetiminden topcusuna kadar herkes sinifta kaldi -> rezillik.

Çoluk çocuk yaşlı kıdemli kıdemsiz herkes maytap geçiyor yağmurluk işiyle bunların yapacağı işe tüküreyim bari kazansaydınız da sesleri çıkmazdı düşmanların utanmazlar derhal istifa derhal

Bir taraf maça inanılmaz biçimde organize hazırlanırken (yönetim, taraftar, takım) diğer taraf hazırlık maçına çıkar gibi davranmış. Sonuç normal. Transfer falan değil sıkıntı, tüm camiayı esir almış rehavet ve ciddiyetsizlik.

Bu olayda Gs tarihinin en nahoş olaylarından biri olarak tarihe geçti, bu yüzden de asla unutulmayacak bir başkan

Geri
Üst Alt