Dursun Özbek: "Yayıncı Kuruluş'un bundan sonra dikkat etmesi gerekiyor!"

Dursun Özbek: "Kulüpler Birliği'ne sesleniyorum; TFF başkanı, şahsımı kamu televizyonunda tehdit etmiştir. Herkes bunu dinledi ve gördü. Bir arkadaşım hariç başka kimseden ses yok! Galatasaray oranın önemli üyesi. Beni hiç kimse aramadı.

Geçmişte ne oldu? Bir hakemimiz bir başkan tarafından yumruklanmıştı. Aynı kulüpler birliği, aynı yönetim varken, o yumruk atan başkanı ziyaret etmeye gitmeye kalktı. Ben orada ona mani olmuştum. Önce hakeme gidildi sonrasında."

Dursun Özbek: "Artık lafın bittiği yerdeyiz. TFF ne yapacaksa yapsın! TFF Başkanı, 'Hakemler bana operasyon çekiyor' diyor, gereğini yap kardeşim. 'Kulüpler Birliği'ne devredeceğim' diyor, devret kardeşim. Artık konuşmak yerine eylemde bulun!''
kulüpler birliğine devredilince hakemleri acun fln atayacak herhalde

Cumhurbaşkanı ile görüştünüz mü?

Dursun Özbek: "Dün Ankara'daydım ancak Cumhurbaşkanı ile görüşmedik."

Kulüpler birliğine de salladı güzel konuştu

Dursun Özbek:”Acun’un benim 2.başkanıma laf söylemesi haddine değil.”

Bu kadar konuşmaları artık bizi saha dışına taşımasından korkuyorum. Takımın kafasını karıştırmayın

Dursun Özbek: "Rakibe bir şey söylüyoruz;cevap TFF'den geliyor, TFF başkanı savunuyor... TFF'ye laf söylüyoruz, Fenerbahçe çıkıyor cevap veriyor..."​
Hahaha, tam bu iste. Fenerbahçe taraftari nasil yapi var diyebilir bunu görerek? Kendi baskanina, acuna nasil inanabilir bunlari gördükten sonra?

muthis muthis muthis .

tek diyecegim ; nazar degmesin sayin baskanimiza .
son donemde nokta atisi aciklamalarini nacizane bir taraftar olarak ayri bir takdir ettim .

baskanimiza destek olalim .
gun, hatta bu sezon geneli ,adeta
'' kenetlenme gunu/sezonu... kenetlenin birlikte olun cunku baska galatasaray yok ''
tek basina kulubu bu zorlu surecte ayakta tutuyor... her mecra da -soylenmesii gerekenleri- bir bir soyluyor .

odul gununde de gereken mesajlari bir bir vermesi, konsantre sekilde gerekli konulara sirali deginmesi ayri begendigim durumdu bu basin aciklamasindan .

tff'ye yonelik soyledigi su kisim ayri okunasi bir kesit kanimca . < - >
''artik laf ve soylem yeter. icraat istiyoruz'' . <- muthis sozlerdi . bana gore tam olarak mansetlik bir baslik .

bugun odul toreninde hak ettigimiz gibi *her kulvarda zirvedeydik .
baskanimizin dedigi gibi ; yine yeniden sporun oscarlarini aldik...
gecen sezonda almistik. ugurlu gelmisti , bu sezonda hayirlisiyla bir tik fazlasini yapacagiz. lig ve uefa.

saygi ve selamlar .

Mal low iq fener camiası bu mafya lazi destekledigine yaladigina pişman olacak eminim buna biz esas hakem çetesine odaklanmaliyi,

Konuşmalar iyi güzel yine doğru noktalara değinmiş. Rakibin ağzıyla konuşuyorsun kısmını da açmış. Eylem ile desteklemesi lazım bunları Yayıncı kuruluş ile dosya hazırlıyoruz kısa sürede üst yönetimi ile görüşüp bunları iletmek doğru bir eylem olur mesela ki dosya hazırlıyoruz kısmından anladığım bu yapılacak. Tff- Mhk konusunda da bir eylem olmalı. Tff başkanının "bana operasyon çekiyorlar" lafını doğru kullanmış başkan operasyon çekiyorlarsa o zaman Mhk başkanıyla ilgili gereğini yap al görevden yoksa boş algı yapma Yalıoğlu.

Geri
Üst Alt