GSC Haber Dursun Özbek Yönetim Kurulu Listesini Teslim Etti

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1714745277205.png

25 Mayıs'ta seçime gidecek olan Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek, seçim için yönetim kurulu listesini hazırladı.

Özbek'in listesinde asil şu isimler yer aldı:

Dursun Özbek'in yeniden başkan seçilmesi halinde yönetim kurulunda, Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetpe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cıbara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan, Ozan Bingöl, Timur Kaban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

Öte yandan mevcut Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve son günlerde yönetim listesinde olacağı iddia edilen Abdurrahim Albayrak listede yer almadı.

(TRTSPOR)

1714752567635.webp

Abdurrahim'in olmayışı tek olumlu haber liste adına şimdilik.

Vallahi inanilmaz. Eger Erden Bey'i de tasfiye ederse Dursun'un Koc'a teslim oldugu netlesecek.

sportif aş de Erden Başkan devam edecektir.Dursun kendi ayağına sıkmaz kesinlikle

Erden olmasa bu yönetim 2 sene üst üste yönetemez zira taraftar desteğini alan tek bir adam yok buna dursun başkan da dahil

1 yıldır bankalar birliğinden çıktık çıkıyoruz dedi çıkamadı

Boeyden gelen parayla bankalar birliğinden çıkılacak o yüzden transfer yapılmıyo dendi susuldu yine çıkamadı

Şimdi de floryayı yapacak firmayla anlaşıp alel acele kapora alınıp onla çıkılacak denince ipi çekilmiş olabilir

Hiç edilecek ikinci bir rivamız yok,erden yoksa dursuna hiç gerek yok

2 yıl şampiyonluk

Yönetim değişikliği

camianın götünün başının ayrı oynaması

biz bu senaryoyu 6 milyon kez falan yaşadık

Sportif A.Ş. yöneticileri kulüp başkanı tarafından belirleniyor. Erden abi devam ediyorum dediği sürece bir problem yok zaten.

Biz neden her defasında loop yaşıyoruz yaw

Sampiyonluklar olmasa bu liste kazanirmiydi acaba?

İletişimçi olduğu bilgisi vardı. Herhalde iletişim ve sözcüsü görevinde kendisi olur.

Geri
Üst Alt