Dursun Özbek Yönetimi Acemilikleri

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Başkan seçildiği Mayıs ayından beri bir çok acemilik ve skandala imza atan mevcut yönetimin basiretsizliğini sizler için derledik.

1. Melo ve Telles son gün satılması
2. Kevin Grosskreutz'da Eksik Evrak Skandalı
3. Kizer'ın Yanlış Lisans ile Oynatılması ve Hükmen Mağlubiyet
4. Kalamış Adasının kira kontratının kaybedilmesi
5. Mali sıkıntı denilerek Avrupa'nın en pahalı Avukatı olan UEFA ile arası bozuk Dupont ile anlaşılması
6. Burak Yılmaz'ın yerine forvet alınmadan pazar için düşük bir bedel ile Çin'e satılması.
7. FFP diye her yerde ağlayıp, Mustafa Denizli ile 1.5 sene için 4.5 Milyon Euro karşılığında anlaşılması
8. Yarışmaya devam edilirken basketbol takımlarının bütçelerini yarı yarıya düşüreceğiz diyerek bu branşlarda ki takımların morallerinin içine edilmesi
9. Transfer beklentisi pompalayarak taraftar ile dalga geçer gibi tutum sergilenmesi
10. GS Tv'nin liseli bir tanıdık vasıtası ile ihalesiz 1.5 Milyon Euro gibi cuzi bir miktara 4 seneliğine peşkeş çekilmesi
11. Carole, Donk, Jem gibi bu takımda 11'de ve hatta kadroda asla olamayacak kalitede isimlere Milyon Euro'lar bağlanması
12. Maddi sıkıntıdayız diyerek Sabri ile %50 zam ile sözleşme yenilenmesi
13. Yüzyılın projesi diyerek ''Bileklik Projesi'' gibi bir garabete gidilmesi. 1 TL'lik bilekliklerin 5 TL maliyet ile imal edildiğinin iddia edilmesi.

#DursunÖzbekİstifa#

Carole disinda katiliyorum.

Emin ol bu adam dümdüz ve asla bu seviye oyuncusu olmayan birisi.

Olcan, Hhakan Balta ne kadar yetersiz ise Carole'de o kadar yetersiz.

Culio, Stancu, Dany ne kadar yetersiz ise bu adam da o kadar yetersiz.

Emin ol bu adam dümdüz ve asla bu seviye oyuncusu olmayan birisi.

Olcan, Hhakan Balta ne kadar yetersiz ise Carole'de o kadar yetersiz.

Culio, Stancu, Dany ne kadar yetersiz ise bu adam da o kadar yetersiz.

Takimda daha kaliteli futbolcular olsa evet o zaman bende muhtemelen yetersiz bulurdum ama olmadigi icin öne cikan bir kac oyuncudan biri Carole bu sezon.

Bence maliyetine göre gayet basarili bir transfer.

Takimda daha kaliteli futbolcular olsa evet o zaman bende muhtemelen yetersiz bulurdum ama olmadigi icin öne cikan bir kac oyuncudan biri Carole bu sezon.

Bence maliyetine göre gayet basarili bir transfer.

Küçülünce taraftar da bana göre zihniyet olarak küçülüyor.

Maliyetine göre de kötü transfer. Hakan Balta'nın formda olduğu zaman kadar katkı veremiyorsa iyi transfer diyemem. Zira Hakan Balta, Sabri gibi adamları da yıllardır yakıştıramıyorum bu takıma.

carole ve burak dışında imzamı attım !! bunlara ek olarak medel ile ilgileniyoruz diye bir şeyler yumurtlamıştı onu da unutmayalım :)

Carole suan takimda Denayer ile birlikte en iyi oynayan

Forma reklamini da unutmayalim haftalarca bekletip sonra bu tuaf sirketle anlasmasi ve karsiliginda daire almamiz ayri bir skandal.

Carole tam gri konumda ne çok iyi ne de berbat ikisinin arasında

Carole sakatlıktan döndükten sonra bayağı kötü.

Küçülünce taraftar da bana göre zihniyet olarak küçülüyor.

Maliyetine göre de kötü transfer. Hakan Balta'nın formda olduğu zaman kadar katkı veremiyorsa iyi transfer diyemem. Zira Hakan Balta, Sabri gibi adamları da yıllardır yakıştıramıyorum bu takıma.

Carole'u ben beğeniyorum Telles'ten çok daha iyi. Telles 6 milyona alınmış bir çöp. Mancini kazığı bizden çıkarıp Inter'e soksun yeter. Geçen sene her hafta neredeyse ne kadar rezil oynadığını yazdım cevap verebilen olmadı bu sezon kıymete bindi bu çöp.

İlk maçlarda Carole bende beğeniyordum ama gün geçtikçe bizim seviyede olmadığı belli olmadığı belli oldu. Çok eleştirilen Telles Carole'den çok daha iyi bekti.

Carole tam Gaziantepspor futbolcusu.

Carole iyi oyuncu kilit !!!!!!!!!!!!!

13 madde yazıyoruz içinde ki tek maddenin 3 futbolcusundan birine takılıyor millet.

Detaya bu kadar takılıp kalan başka millet yoktur.

Beğenmiyorum, beğenene de saygım var ve mutluluklar dilerim.

Acemilik demeyelim de ona başka bişe diyelim derim.

Bkz: Saçmalık, beceriksizlik, mallık

Galatasaray adası, donk, Store gelirlerinin olduğu gibi basketbol şubelerine aktarılması. Yüzyılın sponsorunu bulduk diye yalan söylemesi. Garenta ve dumankaya sponsorlukları.

Bir tane daha ekleyelim.

Takimin hocasi istifa edince simdi cok isim var sonra hocayla gorusucem demek.

Yuh yani.

Geri
Üst Alt