Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.987
- 5.007
- 2.273
En güzel cevabi verdiAdamlar billur gectiler seninle. Ne anlatiyon baskan?
Ama bizim halkimiz koc gibilerinin laflarini anlar anca cünkü kapasite fazlasina yetmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En güzel cevabi verdiAdamlar billur gectiler seninle. Ne anlatiyon baskan?
yakınMourinho, rafa Galatasaray da mi demiş ? Ben mi yanlış duydum ?
Rdas açık açık sordu rafayi burhan , o da önceden , transfer bitmeden söylemem dedi.Neyden dolayi rafa geldi dediniz yaw hicbisey dememis ki
Demedi ya; Burhan transfer çalışmaları ne durumda derken Mou’nun Rafa duyumunu da söyledi. Transfer çalışmaları konusunda açıklama yapmam, 6 yıllık transfer tecrübem var falan dediNeyden dolayi rafa geldi dediniz yaw hicbisey dememis ki
Tamam da genel cevap vermis biz transfer doneminde su sekilde calisiriz vs gibiRdas açık açık sordu rafayi burhan , o da önceden , transfer bitmeden söylemem dedi.
Araya bayram girdi torunlara harclik verdik 2024 sonuna kadar cikacagiz diyebilirEn çok merak ettiğim konu ama artık bu kadar kolay inanamıyorum. 1-2 hafta gecikti dedi. O zaman Haziran bitmeden çıkıldığının açıklanması lazım.
Üstat yanlış ama daha birşeyi beğendiğine denk gelmedim senin.ya sert yapacağım diye
tam ali koç diyecekken 4 saniye susup "yalı çocuğu" diyorsun - sonrasında "sert konuşma" cümleleri.
yapamıyorsun bu işi başkan kusra bakma.
Sinek ikili dursun beye söylendigi icin böyle bir paylasim yapilmis üstadayıp bu. Kendisi bile biliyor Okan hoca ve ET o ikili