GSC Haber Dursun Özbek: "Zor bir kura çektik"

He taraftara ihtiyacın var. Moral bozukluğunu da saklamaya çalışıyorlar

kağıttan yazılı olmayınca konuşamıyorda artık neredeyse gevele gevele

kolay da çeksek düzgün kadro çıkartamıyonuz ki zaten. en azından elin okyanusunda çabucak boğulup köydeki deremize geri döneriz.

Dursun Özbek: "Kurada PSG'yi istiyordum, o geldi. Diğeri gelmedi."

80 yaşında adam trollüğe başladı

Bu

Dursun Özbek:

"Zor bir kura çektik gibi ama Galatasaray elinden gelenin en iyisini yapacak."

"Transfer planlamımızı Şampiyonlar Ligi kurasına göre yapmıyoruz! Burada başarılı olmak için takımı takviye etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızda devam ediyor. Ligi kazanmak da diğer hedefimiz"

Bu Kadar hızla transfer yapmayalım. Biraz yavaslayalim başkanım başımız dönüyor.

Dursun yaşında dolayı hangi takımın başkanı olduğunu karıştırıyor herhalde ya da fenerli kankalarıyla takıla takıla fenerli mi oldu bu yaşında bu açıklamanın başka açıklaması yok.

Ulan yazıp yazıp diliyorum küfürleri. Senin vizyonun bu. Sen Erden Timurun ekmeğini yedin. Yediğin ekmeğe ihanet ettin. Uğurcan da bilerek yaptığın hamle değil elinize yüzünüze bulaştırdınız kaleci transferini son gün mecburiyetten aldın. Bunlar iyi günlerin senin çapın Deniz Gül vizyonun bu kadar.

Suratını görmek istemiyorum.

Adını duymak istemiyorum.

Seni başkan olarak istemiyorum.

DEFOL GIT ULAN.

Başkana laf atanlar utanır mı hiç sanmam

Başkan herşeyin farkında bea yaaa

Böyyök başganım züper bi kadro kuracak

Bekleyin hele biraz daha

Erden Timur başkan gibi 2 yıl geçirdi.

Sen 2017 de ne isen 2027 de aynısın zaten.

Bak 10 yıl geçti neredeyse aynısın.

Erden Bey’in takımı olmasa olurdun şampiyon. Adamı harcadın 75 yaşında 2 dönem daha başkan olayım hırsı ile.

Yarınımızı bizden alamayacaksın. 2 aya kongreye ıslıklar ile gideceksin

Sözde 4 yıl şampiyon olan takımın başkanı icraata gelince tel tel dökülüyoruz en az 4 eksiğimiz var ilk 11 seviyesinde ama başkanımız psg başkanı ile konuştum diyor Monako da hala millete hayal satıyorlar

Geri
Üst Alt