Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.602
- 5.439
- 633
Yazamadığım şeyler var Emrah.Senin yüzünden!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazamadığım şeyler var Emrah.Senin yüzünden!
Saydığın hiçbir kavramın bu ülkede geçerliliği yok maalesef renktaşOnurunu, şerefini satmak; hakka girmek için geçerli bir neden mi baskı altında olmak?
Toplanırsın 30 hakem, bir takım başkanı tarafından tehdit ediliyoruz ve bu şartlar altında hakemlik yapmak istemiyoruz, maçlara çıkmıyoruz dersin olay biter.
bırak ya bi adama söz geçiremediniz 5 yılımız gittiYazamadığım şeyler var Emrah.
Zerre sevmesem de RTE'nin Ali'den fersah fersah akıllı olduğunu biliyorum. Düşmanını yakın tut diye bir laf vardır bilir misin? Uğur Dündar ile yaptıkları algıların farkında olmama şansı var mı sence? CB seçimi öncesi seçim bitsin bakın neler konuşacağım diyen adamın, cb yanında elinde cebiyle gezen birinin ve ağzından salyalar sümküren boşbeleş taraftarını arkasına alıp sözde belediye seçimleri öncesi şart koştuğunu devletin başındaki kişi alzheimer halinde olsa bile anlar. Belki de şampiyon yapıp ardından şike soruşturmasını bizzat CB başlatır nereden biliyoruz. Al sana şampiyonluk der sonra kıs kıs güler.Ali Koç cumhurbasinin yanından ayrilmiyo ya. Bu mesaja gülerler anca![]()
Bunu yapması için bir neden göremiyorum renktaş. Detaylı yazmak sıkıntı böyle yerlerde o yüzden birsey demek istemiyorum ama ben olayın biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ne yazıkki düşünmekte suç olabiliyo 3 dünya ülkelerindeZerre sevmesem de RTE'nin Ali'den fersah fersah akıllı olduğunu biliyorum. Düşmanını yakın tut diye bir laf vardır bilir misin? Uğur Dündar ile yaptıkları algıların farkında olmama şansı var mı sence? CB seçimi öncesi seçim bitsin bakın neler konuşacağım diyen adamın, cb yanında elinde cebiyle gezen birinin ve ağzından salyalar sümküren boşbeleş taraftarını arkasına alıp sözde belediye seçimleri öncesi şart koştuğunu devletin başındaki kişi alzheimer halinde olsa bile anlar. Belki de şampiyon yapıp ardından şike soruşturmasını bizzat CB başlatır nereden biliyoruz. Al sana şampiyonluk der sonra kıs kıs güler.
Bunları sevmeyen biri olarak ben diyorum. Devletle sidik yarıştıran her zaman o sidiği içmiştir. Bu kim olursa olsun. Bu dediğim de not edilsin
Ne demek istediğini çok net biliyorum. Saygı duyuyor ve hak buluyorum bir gün farklı ortamda bunları dile getirmek niyetiyle diyorumBunu yapması için bir neden göremiyorum renktaş. Detaylı yazmak sıkıntı böyle yerlerde o yüzden birsey demek istemiyorum ama ben olayın biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ne yazıkki düşünmekte suç olabiliyo 3 dünya ülkelerinde
Aynen ben de bunu anlamıyorum. Bağırarak, tehditle sanki bir şey olacak.Farklı bir tavır beklemiyordum, yakışan şekilde bir toplantı oldu...
İroni yapmıyorum; ağzından köpükler saçarak bağırıp çağırmakla hakkını daha iyi savunmuş olmazsın. Maalesef fazla geveze ve gürültücü bir toplumuz; bu da sosyokültürel geri kalmışlığın tezahüründen başka bir şey değil...
2007 deki olay neydi?Aynen ben de bunu anlamıyorum. Bağırarak, tehditle sanki bir şey olacak.
Yapılanların farkındayız, son vermezlerse gereğini yaparız ifadesi bence yeterince yerindeydi.
Bu gelinen durum da federasyon yüzünden, başka ülkede Ali Koç futboldan men edilirdi zaten, 2007de edilmesi gerektiği gibi.
Terim’e sicili bozuk derken araştırmıştım.2007 deki olay neydi?
Katılıyorum özellikle Erden Timur'un açıklamaları bu minvalde gayet yerinde mesajları vermiştir. Başkan Özbek'in bazı mesajları da yerindeydi. Metin Öztürk'ün açıklamaları ise bomboştu. Ayrıca katılır mısın bilemem ama bu günkü açıklamalarda Metin Öztürk'e de mesaj verdi bence başkan yine Metin Öztürk'ün açıklamaları ileride başkanlık düşünüyorsa kendisine ciddi bir eksi yazdı.Aynen ben de bunu anlamıyorum. Bağırarak, tehditle sanki bir şey olacak.
Yapılanların farkındayız, son vermezlerse gereğini yaparız ifadesi bence yeterince yerindeydi.
Bu gelinen durum da federasyon yüzünden, başka ülkede Ali Koç futboldan men edilirdi zaten, 2007de edilmesi gerektiği gibi.