Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Onurunu, şerefini satmak; hakka girmek için geçerli bir neden mi baskı altında olmak?
Toplanırsın 30 hakem, bir takım başkanı tarafından tehdit ediliyoruz ve bu şartlar altında hakemlik yapmak istemiyoruz, maçlara çıkmıyoruz dersin olay biter.
Saydığın hiçbir kavramın bu ülkede geçerliliği yok maalesef renktaş

Şeref onur gibi kavramlara sahip insanlar günümüzde aptal damgası yiyor

Acı ama gerçek bu maalesef

Herkesin de yqşqdışı bir gerçek var

Kimseyi de bu dönemde yargılamıyorum bu anlamda

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç cumhurbasinin yanından ayrilmiyo ya. Bu mesaja gülerler anca :)
Zerre sevmesem de RTE'nin Ali'den fersah fersah akıllı olduğunu biliyorum. Düşmanını yakın tut diye bir laf vardır bilir misin? Uğur Dündar ile yaptıkları algıların farkında olmama şansı var mı sence? CB seçimi öncesi seçim bitsin bakın neler konuşacağım diyen adamın, cb yanında elinde cebiyle gezen birinin ve ağzından salyalar sümküren boşbeleş taraftarını arkasına alıp sözde belediye seçimleri öncesi şart koştuğunu devletin başındaki kişi alzheimer halinde olsa bile anlar. Belki de şampiyon yapıp ardından şike soruşturmasını bizzat CB başlatır nereden biliyoruz. Al sana şampiyonluk der sonra kıs kıs güler.

Bunları sevmeyen biri olarak ben diyorum. Devletle sidik yarıştıran her zaman o sidiği içmiştir. Bu kim olursa olsun. Bu dediğim de not edilsin

Sabahtan akşama kadar hakkın yeniyor, halen çıkıp edebiyat yapıyorsun. Kulübün hakkını korumak böyle boş lafla olmaz, Kadir Çetinçalı gerçekten GS taraftarının duygusunu yaşamış ve yaşatmış. Bu şekilde hissetmeyenlerden hayır gelmez, hiç laf kalabalığı yapmasınlar. Zehir zemberek konuşmalarına gerek yoktu ama çıkarıp 8-10 tane görüntü paylaşsalar, rakip takımların hocalarına, topçularına, başkanlarına ayağınızı denk alın, maçları sattığınızı biliyoruz, bize başka fb'ye başka top oynuyorsunuz minvalinde görüntüler eşliğinde gönderme yapsalar bakın hepsi nasıl tutuşuyordu.. Sadece fb maçlarına özel stoperde oynatılmış topçuları ifşa etseler, maçına göre taktik değiştiren, bizim maçlarda 11 kişi topu arkasına geçip fb maçında arkayı hangar gibi boşaltan takımlardan kesitler sunsalar, birçoğunun eli ayağına dolaşacağına eminim. Bize verilmeyen fb'ye verilen penaltılar, bize çalınıp onlara çalınmayan ofsaytlar kabak gibi sunulsaydı, VAR incelemesinin 8 saniye sürdüğünü söylemek yerine, bunları da çıkarıp çarşaf çarşaf kanıtıyla gösterselerdi o zaman belki birileri tedirginlik duyardı. Ama sırf tepki üzerine oraya zoraki çıktıkları için ben zaten bundan fazlasını beklemiyordum. Fikri hür vicdanı hür Galatasaray'dan, siyaset sus deyince susan Galatasaray'a geçmişiz, halen çıkıp yok Süleyman Seba, Can Bartu centilmenlik anlatan ılık ılık adamlarla uğraşıyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zerre sevmesem de RTE'nin Ali'den fersah fersah akıllı olduğunu biliyorum. Düşmanını yakın tut diye bir laf vardır bilir misin? Uğur Dündar ile yaptıkları algıların farkında olmama şansı var mı sence? CB seçimi öncesi seçim bitsin bakın neler konuşacağım diyen adamın, cb yanında elinde cebiyle gezen birinin ve ağzından salyalar sümküren boşbeleş taraftarını arkasına alıp sözde belediye seçimleri öncesi şart koştuğunu devletin başındaki kişi alzheimer halinde olsa bile anlar. Belki de şampiyon yapıp ardından şike soruşturmasını bizzat CB başlatır nereden biliyoruz. Al sana şampiyonluk der sonra kıs kıs güler.

Bunları sevmeyen biri olarak ben diyorum. Devletle sidik yarıştıran her zaman o sidiği içmiştir. Bu kim olursa olsun. Bu dediğim de not edilsin
Bunu yapması için bir neden göremiyorum renktaş. Detaylı yazmak sıkıntı böyle yerlerde o yüzden birsey demek istemiyorum ama ben olayın biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ne yazıkki düşünmekte suç olabiliyo 3 dünya ülkelerinde

Zorbay Küçük bir daha maçımıza atanırsa ne yapacaksınız? Adam Galatasaray düşmanı bir 😡. Neyle tehdit ediyorsunuz?

Bunu yapması için bir neden göremiyorum renktaş. Detaylı yazmak sıkıntı böyle yerlerde o yüzden birsey demek istemiyorum ama ben olayın biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ne yazıkki düşünmekte suç olabiliyo 3 dünya ülkelerinde
Ne demek istediğini çok net biliyorum. Saygı duyuyor ve hak buluyorum bir gün farklı ortamda bunları dile getirmek niyetiyle diyorum

Farklı bir tavır beklemiyordum, yakışan şekilde bir toplantı oldu...

İroni yapmıyorum; ağzından köpükler saçarak bağırıp çağırmakla hakkını daha iyi savunmuş olmazsın. Maalesef fazla geveze ve gürültücü bir toplumuz; bu da sosyokültürel geri kalmışlığın tezahüründen başka bir şey değil...
Aynen ben de bunu anlamıyorum. Bağırarak, tehditle sanki bir şey olacak.

Yapılanların farkındayız, son vermezlerse gereğini yaparız ifadesi bence yeterince yerindeydi.

Bu gelinen durum da federasyon yüzünden, başka ülkede Ali Koç futboldan men edilirdi zaten, 2007de edilmesi gerektiği gibi.

Trabzonspor başkanı ne güzel mete kalkava’nın hakemliğini bitirdi.
Bizimkiler yine yumuşak kaldı ve bu tetikçiler haftaya yine görev alırlar.

Yapılanların farkındayız, son vermezlerse gereğini yaparız ifadesi bence yeterince yerindeydi.

Bu gelinen durum da federasyon yüzünden, başka ülkede Ali Koç futboldan men edilirdi zaten, 2007de edilmesi gerektiği gibi.
2007 deki olay neydi?

Katılıyorum özellikle Erden Timur'un açıklamaları bu minvalde gayet yerinde mesajları vermiştir. Başkan Özbek'in bazı mesajları da yerindeydi. Metin Öztürk'ün açıklamaları ise bomboştu. Ayrıca katılır mısın bilemem ama bu günkü açıklamalarda Metin Öztürk'e de mesaj verdi bence başkan yine Metin Öztürk'ün açıklamaları ileride başkanlık düşünüyorsa kendisine ciddi bir eksi yazdı.

Basın açıklamasını dinleyemedim kenetlendik mi yoksa kötü açıklamalara devam mı

Her sayfada bir komple teorisi yazılmış okurken güldüm güldükçe eğlendim, ne desem boş. Evet birileri konuşturmuyor evet birileriyle anlaştık falan…

Maalesef saha dışı olaylar için çok geç kaldık masaya vurmakta

Gerçi bugünde çok vurduğumuz söylenemez

Çünkü bugün benim anladığım kadarıyla resmen şöyle dedik adamlara

Bizi bir maç daha doğrayabilirsiniz

Sonrasında ayağa kalkacağız

Yani ben böyle okudum basın toplantısını

Bunu fırsat bilip ilk zor maçta ipimizi çekerler

Umarım yanılırım

Hiç beklediğim gibi olmadı basil toplantisi...

Dinlemedim okudum.
Bizimkilere hak verdiğim bir nokta var düşman çok kahbe.
Ülkenin karışmasını iç savaşı dahi kafaya takmayan bir mason.
Ekonomik gücüyle karaktersizliği anti milliyetçiliği birleşmiş çok korkunç bir güruh bu.
Rakip stoperler, kaleciler, teknik adamlar, başkanlar, medya... satın almadığı yok.
Ve arkasına yıllardır süregelen başarısızlığın verdiği eziklikle başarı gelsinde nasıl gelirse gelsin diyen beyin fonksiyonları tamamen durmuş taraftar grubunu almış bu yahudi...
Bu sezon şampiyon olmasak ülke ve insanımız için daha iyi olacağı kanısındayım artık.

bağıra bağıra ana avrat sövse daha mı etkili olurdu?

Kim hangi seviyedeyse o şekilde açıklama yapar.

Bence yeterli açıklama yapıldı. Edepsizle edepsiz olmaya gerek yok. Şimdi muhakkak havlamaya başlayacaklar varsın havlasınlar, biz kendi işimize bakalım.

Geri
Üst Alt