Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Valla arkadaşlar basın toplantısı açıklama felan hikaye gerçekten fener bu sene sahadisini çok organize yönetiyor ona eyvallah ama herşeyi hakeme bağlamak felan yanlış Ali Koç un geçen senelerde taraftarı kandirmasi gibi olur bu takım error veriyor hücum hattında bu sivas a en az 5 atmiyosan hakemde sana bı tekme atar. Bugün Sivas beni ne olur yen diye bağırdı biz yok kardeş yenmiyecez dedik resmen.

Bence çok geç kaldık konuşmak için aklı başında herkes aylardır söylüyor bu saatten sonra konuşma ise yararmi bilmiyorum açıkçası ayrıca biz neden herzaman bukadar çok bekliyoruz yazık gerçekten yazik

duzenlemesin. sesi solugu kesildi haftalardir ortada yok simdi de cikmasin. kayiplarda cikscaksa isimiz var. 20de 17 net galibiyet ile giden takimi yenilince bozamazsin. fener haketmedigi puani aldiginda ve sen hala yeniyorken yapacaksin yaygarayi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu bir kac sene once sormustum, tekrar sorayim. Firildak Ali maddi olarak cok guclu, bunu biliyoruz. Bu karaktersiz adama karsi nasil tepki verebiliriz diye dusundum ve aklima butun KOC grubuna ait olan urun ve servisleri kolayca tanimlayan bir uygulama yapmak geldi. Boykot ederek belki biraz da olsa zarar verebiliriz diye dusundum.

Ooo paşa açıklama yapacakmış, büyük paşa da katılır umarım. Takımı sahipsiz bıraktınız yarın yapılacak açıklamanın son haftalarda başımıza gelenleri düzeltemeyeceği aşikar. Bundan sonrası içinse, geçmiş olsun.

Fenerin şampiyon olmasında sorun yok ama bu sezon yani sahamızda kupa kaldirma ihtimali olabilecek en büyük trajedi olur

3 penaltıyı yediler.. onursuz gurursuzlar ya..

Yalı ÇOCUĞUNUN oyuncağı olmuşlar..

Hakkımız zehir zukkum olsun

Fenerli bir arkadaşın mesajını yazayım size,siz kim ali kocu küçümsemek kim dalga geçe geçe ezecez dahada aciz hale geleceksiniz görün bakın demiş: )

Bu kulübün günah keçisi erden mi? Niye başkan konuşmuyor? Niye metin ozturk konuşmuyor? Metin bey buyrun konuşun. Tüm pis işleri erden timura bırakıyorsunuz. Erden olmasa bu yönetim boş imis.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalığı yangın yerine çevirmeyecekseniz hiç yapmayın. Canımlı cicimli basın toplantılarına karnımız tok.

Şikecilere karşı 2 küçük şikecilere karşı 2 totalde 4 puanımızı yediler 3 haftada

İcraat olmadığı sürece sabah akşam konuşsa ne fayda?

Adamlar patır patır düdük astırıyor hangi hakem bu ortamdan etkilenmez, sen ne yapmışsın şu güne kadar? en son 2004'te Ali Aydın'a düdük astırmışsın başka da bir şey yok.

Alper'in fişini çek şu maçta sonra bak bakalım bu sezon daha doğranıyor musun?

Günaydın.
Okan Hoca ve futbolcularımız sayesinde puan farkı 20 olmadan konuşmayı akıl edebildiler.

Geri
Üst Alt