Dursun Özbek'in 2018 Planı!

Şöyle düşünelim Fatih Terim , teknik direktörken bile sözü üstüne söz söylenmeyen bir adam o kadar bütçe ile kaç sefer denedi ve iyi bir kadro mühendisliği örneği sergileyemedi haksız mıyım kaldı ki şimdi projelerin bu haber doğrultusunda Dursun Özbek gibi bir başkan ile birlikte çalışılarak ondan çıkacağı iddia ediliyor , tamamen hayal ürünü.

25. Hafta icin hesaplamalar yapiyor

Schalke 04,Sevilla ve Liverpool'un yaris disi kalmasi lazim ki 25. Hafta potada olalim
inş.öyle yapıyordur reis çağrıma kulak asmıyor ve cevaplamıyorsa şuanki durumdan memnun demektir.
ancak durum böyle olduğuna inanmak istemiyorum menşını görmemiş olabilir. linç için bi kaç saat bekleyelim.

C3GGl5oXcAALd-B.jpg

Dursun denen çapsız bir sonra ki günün planını bile yapamazken 2018 uç nokta olmuş.

Bunun yapacagi planin icine tukurim.

2018 ile ilgili benim planım ve hayalim de özbek biladerlerin, nazifoğlu dallamasının kıçına tekmenin basıldığı bir Galatasaray dır.

Resmen taeaftarı orgasm etmek için haber yapmışlar

Liderden 2 puan geridesin yönetici çıkıp ;"Riekerink ile uzun vadeli düşünmüyoruz" der

Daha 16 hafta var liderle maçın var.Haber servis edersin:" 2018 planları"diye.

Yarışın içinde iken bir sezon nasıl çöpe atılır.
Açık açık bize gösteriyorlar.
Yönetici şampiyonluğa inanmasa oyuncular top filan oynamaz.
Bu beceriksizlerin hesabı ligi 4.sırada tamamlamak.
Bunu kabul etmiş durumdalar.

Lanet gelsin hepsine.

SARI-KIRMIZI!

Yav he he.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek'in 2018 Planı! anca arkasını yasladığı kişilere florya+riva yı peşkeş çekip kaçıp gitmektir

Plan güzel ama dursun bu planı kuracak kadar akıllı olmadıgı için yalan haber oldugunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt