Dursun Özbek'ten Arda Turan Bombası!

Bu adamı tekme tokat göndermiştik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi olmasın?

Yangından mal kaçırır gibi kaçıp gitmişti kalacağım kalacağım demesine rağmen.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Taraftar nezninde demiyorum. Hatırlayın o dönem arda Turan'ın laubali hareketleri, kilo alışı, seks hayatı medyada çarşaf çarşaf yazıldı. Sonra bir baktık arda gitmiş. Bu bağlamda söylemiştim. Can BÜYÜK

Son düzenleme:
Taraftar nezninde demiyorum. Hatırlayın o dönem arda Turan'ın laubali hareketleri, kilo alışı, seks hayatı medyada çarşaf çarşaf yazıldı. Sonra bir baktık arda gitmiş. Bu bağlamda söylemiştim.

Gitmek istedi gitti pubişine soktugum. Manda gibi olmustu kotu takimda oynamamak icin kacmaktan.

heyya heyya tayfası dursunun sucuğunu bıraktı haberlerine belki inanırdım ama buna inanmam

Yıllardır Arda'nın oyun zekasını yere göğe sığdıramayan, adamın futbolculuğuna laf söyleyenlere ne kadar saçmaladıklarını anlatmaya çalışan birisi olarak bu saatten sonra gelirse eğer Nihat'ın Beşiktaş'a döndüğü seferki gibi olur diye korkuyorum. Zirveyi gören psikoloji bizim oyuncuları tamamen bozuyor, amaçsızlaştırıyor. Arda'nın gitmeden önceki son senesinde bile ne kadar başı boş davrandığını düşününce bu saatten sonra Barça'dan bize düşmesi halinde sezonun yarısını sakat yarısını da formsuz geçirir gibi geliyor. Daha maaş konusuna hiç girmiyorum bile.
isterse zeka küpü olsun bu kulüpten öyle giden adamın taaaaaa biiiiiippp yolu var

akşamki organizasyondan sonra yarın manşetlerde

"Ronaldo ve Messi birlikte geliyor , başkan söz aldı" ibarelerini görebiliriz :D

Yalancının anasını dese birisi ne yapacaksınız? :D

Geri
Üst Alt