Dursun Özbek'ten Fatih Terim Açıklaması!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
94cd484adb5fa01440d32a53367b3cf8.png

c1ad50fa78c66e4437eec738c59cc1ce.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arda ho

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Lan romanyaya lucescu icin gitmek dogru muydu o halde?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Doğru açıklama eğer tudorla devam edilecekse üzerindeki baskıyı alacak açıklama yapılmalıydı başkandan gelmesi daha da iyi oldu arda da gelecek galiba gelirse artık eskiyi unutup bsğrımıza basmalıyız her şey cimbom için

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT nasıl olsa kenarda bekliyor tatil yapıyor , Tudor'a kurduğu kadro ile birkaç maç şans verilmeli.

moku yedik illa takımı şampiyonluktan koparmaya yeminli bu turşu

Terim gelmeyecek zaten bosuna heveslenmeyin. En erken 2018 secimlerinden sonra gelebilir ondan oncesi hayal.

fatih terim çalışma ofisi ne ulan.

Türkiyenin en büyük yalancilari.

1. Dursun 2.Ertem Sener

Hatta Ertem ilk siraya bile gecer aslinda ama bizim muhattabimiz Dursun oldugu icin onu ilk sirada görüyorum.

ardaymış al başına çal ardayı bütün transferlerin içine ettin tek hamleyle

fatih terim çalışma odası diye bişey açılıyor stada orada basın toplantısı yapıyor şu resim önünde

DGseicvW0AEQYiS.jpg

sonrada terim tartışmalarını doğru bulmuyorum diyor. ulan amip kadar beyninle ta..kmı geçiyon napıyon yooksa cidden salak mısın

Abartmıyorum Fatih Terim yakın zamanda Dursun'u ciddi anlamda fiziksel olarak döver.

FT Galatasaray'a gelirse de, Dursun'un üzerinde olur başkan FT, Dursun yancısı olur.

1 tane doğru iş yapsan şaşardım zaten.

"Galatasaray futbol takımının başında bir hoca var". Sen ona hoca diyebilirsin ama biz ona Hırvat Köylüsü diyoruz. Sana sözde başkan dediğimiz gibi. Sen adam olsan, Östersundsa elenip tarihimizin yüzkarası gecelerinden birini yaşatan, Bruma'yı ve Sneijderi harcayan, kabiliyetsiz ve vasıfsız köylüyü bir dk düşünmeden kovardın. Hiç birini unutmadık unutmayacağız.

Geri
Üst Alt