GSCimbom
Dursun Özbek'ten Fatih Terim İçin Flaş Açıklama!
Aslan Türkoğlu

Dursun Özbek'ten Fatih Terim İçin Flaş Açıklama!

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
46
Okunma
2,3K
Sayfa
1/3

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Euro 2016 sonrasında Galatasaray'a döneceği iddiaları her geçen gün yoğunlaşırken, sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'ten konu ile ilgili gündem yaratacak bir açıklama geldi.

Özellikle Fatih Terim'den övgüyle bahseden Özbek, ay yıldızlı ekibimizden umutlu olduğunu ifade etti. "Milli takımımız gruptan çıkar mı?" sorusuna, "Grup çıkacağız. Fatih hoca varken başka yol yok" cevabını veren Özbek, "Çok büyük ümitle gidiyorum. İlk maçlar zordur ama Hırvatistan'ı yeneceğiz. Fatih hoca ve futbolculara çok inanıyorum. Başarı öyküsü yazmaya gidiyoruz, inşallah orada zaferi kutlayacağız" dedi.

Dursun Özbek, "Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönme ihtimali ve transferler konusunda ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Fatih hoca şu anda milli takımın antrenörü. Bütün Türkiye Avrupa Şampiyonası'na odaklandı. Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde zaman var. Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

Hürriyet

Ulan piyasada teknik direktör kalmadı.
Antrenör işi sonranın işi diyor. Senin işin Galatasaray. Seni Galatasaray başkanlığı yapasın diye seçtik. Maç izlemek için değil!

Son düzenleme:
Dalga Geciyor yeminle baska aciklamasi yok...ne demek GALATASARAYlilar istedikleri hayali kurabilir??? Herkesin Hayallerinin Basladigi yerde GALATASARAY in gercekleri baslar diye motto muz var ulan capsizzzzzzzzzz dursun...

Ulan okkali bir kufur edicem ama zor tutuyorum kendimi.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde zaman var. Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

Bu herif bizle maytap geçiyor. Fenerli holigan misin lan sen Dursun haini.

Hoca cilgin hollandali olacak iste siz istediginiz fantaziyi dusunun demis adam. Su adami basimiza musallat edenlerin abv. Bir kiside cikip yumrugu yerlestirmedi ya su gevsek agzina

Bütün hümanist duyguların katilisin Dursun.

Ölsen üzülmeyecek en az 10 Milyon yarattın 1 senede, zorlama daha fazla.

Fatih hoca şu anda milli takımın antrenörü. Bütün Türkiye Avrupa Şampiyonası'na odaklandı. Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde zaman var.

yalanci herife bak hele, ulan galatasarayla sözlesme simdi imzalarsa avrupa sampiyonasina odaklanmiyacakmi? nedemek antenör isi daha sonraki is? transferi nezaman yapacaksin? hadi milli takim baya basarili oldu ve terim dediki ben gelmiyorum o vakit kimle anlasacaksin dursun? yürü git senin yalan masalarina kimse inanmiyor artik

bizimle resmen alay ediyor, bizi salak yerine koymaya devam dursun.. goreceginde var bunu unutma

Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

paramız yok geçen seneki şeylere hatta beterlerine hazır olun demek istiyor.
uyduruk bir ya da iki adam alacaklar onu da son ana kadar bekletecekler.
pazarda dibi çıkmış pörsümüş domatesi akşam vakti ucuza kapatmanın hesabını yapan kimsenin mantıgını taşıyorlar.

Geri
Üst Alt