GSCimbom
Dursun Özbek'ten Fatih Terim İçin Flaş Açıklama!
Aslan Türkoğlu

Dursun Özbek'ten Fatih Terim İçin Flaş Açıklama! Sayfa 2

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
46
Okunma
2,3K
Sayfa
2/3
Sezon bitmeden önce bu sezonun yalanlari Falcao ve Terim olabilir demistim ki öyle oluyor. Terim icin bekledik, olmadi diyi sallayip Riekerink kalacak.

Her ikisindende nefret ediyorum ama azize bize bu fenere gitsenher iki takım daha başarılı olacak sanki böyle bir.ütopik düşünce belirmeye başladı kendi camialarına bu kadar uğursuz gelen başka başkan varmı acaba ha bir de tüpçü var ama o zaten en basiretsizi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ckqpz6YWsAAzDHW.jpg

Tam böle ağzını yüzünü kırmalık bi herif.Gerek açıklamaları gerekse tipi olsun,küfür etmeden durulamaz bu yaratığa karşı.Allah bin belanı versin senin.

Tam böle ağzını yüzünü kırmalık bi herif.Gerek açıklamaları gerekse tipi olsun,küfür etmeden durulamaz bu yaratığa karşı.Allah bin belanı versin senin.

Ya abi adamın tipi böyleyse adam ne yapsın,öldürsün mü kendini?Her eleştiriyi anlıyorum haklı da ama şu tiple dalga geçilmesini anlamıyorum bir türlü.

Ya abi adamın tipi böyleyse adam ne yapsın,öldürsün mü kendini?Her eleştiriyi anlıyorum haklı da ama şu tiple dalga geçilmesini anlamıyorum bir türlü.

Sinir oluyorum kardeşim herifin tipine.Yakıştıramıyorum Koskoca GS başkanlığına.Hadi onuda geçtim kaypak yalancı herifin teki.İyi bir insan olsa millette tipine bu kadar sarmazdı.Tam karakterini yansıtıyor yüzü.

bu açıklamadan anladigim turnuvadan sonra terim dönüyor. Galatasaray taraftarının hayalinin terim olduğunu düşünüyor ve istediğiniz gibi hayal kurabilirsiniz diyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu açıklamadan anladigim turnuvadan sonra terim dönüyor. Galatasaray taraftarının hayalinin terim olduğunu düşünüyor ve istediğiniz gibi hayal kurabilirsiniz diyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bunları hesaplayabilir mi bu başkan bozuntusu
İlk geldiği sene messi yı bile alabilecek gücümüz var tarzı açıklamalardan biridir.
Aklı sıra taraftarın gazını alacak

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay arkadas gelde ana baci sov diyor :mad:

Bu nasil birseydir lan , resmen dalga geciyor serefsiz. Allah bin belani versin serefsiz. Evet hayal kuruyorum ama o hayallerde senin agzini burnunu kirarak gonderiyorum Galatasaray'imizdan...

Yeter lan bize bu serefsizi laik goren kongrenin , lisenin teker teker abv

:42::42::42::42:

11 Haziran ve Galatasaray Spor Kulubu hala hocasiz. Allah belani verecek Dursun az kaldi zaten..

Geri
Üst Alt