You don't understand football, pls don't talk anymore about football.

Thank you very much.
''Yok'' demek doğru değil ama iskeletin çok sağlam olduğu da söylenemez hani.

Muslera; OK

Stoperlerimiz; OK ama ikisinin gitmesi sürpriz olmaz. Umduğu teklifi alırsa Nelsson bağlasan durmayacak gibi görünüyor. Davinson için iyi teklif alınacağını ve gönderileceğini zannediyorum.

Torreira; OK,

İcardi; sakatlık durumu tümüyle hallolup profesyonelliğin gereklerini de -artık- yerine getireceği varsayımıyla OK,

Barış; kalırsa OK,

Başka net oyuncu yok ve bu kadarını da 'sağlam omurga' diye niteleyemiyorum.

'Ah bir fiziğini toparlasa ve takıma aidiyeti gelişse', 'belki bir yıl daha suyunu çıkarırız', 'bir yaz kampı geçirsin de gör', 'defans yapmayı öğrense süper bek aslında', 'top kontrolünü düzeltse bambaşka birine dönüşecek' vs vs vs...Böyle muhtelif defoları olan adamları 'net' sayarak nereye kadar?..

seçimi belirleyecek faktör bu çünkü.

üstte uzun yazdığımın anafikri dediğin gibi.

sportif başarı konusu - neler yapılacak - transfer işleri 1 2 cümle haricinde çok unutuldu - her iki taraf içinde.

kim kazanırsa kazansın burdan gol yerse taraftar florya falan dinlemez haklı olarak.

bak nefret ettiğimiz adam dün sallasada ekonomi konularından sonra ne diyor ? "öyle kadro kurulacak ki - ihtimal sorgulamayacaksınız" ... onca konuyu yalan dolan saldırgan gibi konuşuyor ama şu cümleyi kurup çok şeye etki ediyor.

bizde 450 mi 900 mü milyon dolarlar yağacak aman az yğmasın konspetine kitlendik.

yani EURO 2024 var - kimse konuşmuyor - oyncu değerlenir - scoutlar bakar eder falan hiiiiiiç muhabbeti yok.
Oyle kadro kurulacak ki diyen kim?

Daha önce de demiştim; aslında 400 küsur yerine 550-600 bandında net gelirle hasılat paylaşımlı formül en ideali gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Öyle 900 ler filan masal gibi...

Kulüp kendisi yapmaya kalksa; her şey yolunda gittiğinde azami 700-800 kar kalacak, binecek % 25 kurumlar vergisi düşülünce de ortaya çıkacak rakam 550-600 oluyor zaten. Alınacak avansın BB konusunda sağlayacağı rahatlık ve riskten kaçınılmış olması da kar hanesine ekstra yazılır.

Henüz ihale yapılmamış durumda; bakarsınız babayiğit yatırımcının biri gözünü karartıp o rakamlara çıkıverir...

Ne dersiniz, yanlış mı düşünüyorum?

@Murat Yenilmez

Yüzlerce zengin Galatasaray is adami vardir, bunlarin icinde hic mi gercek Galatasaray sevgisi yok? Adam basi faizsiz borc olarak 5-10 milyon euro verseler bb den de cikilir insaati da icabinda kendimiz yapariz. borc verenlere floryada yapilan daireler verilir borcun karsiligi olarak.

Suan, Epozdemir'in Gokhan&Haluk yayinini izliyorum. Abi cok hukuksal konusuyor hem bu hem Suheyl hoca. Liderlik boyle birsey degil. Cok bayik cok soguk, tutkusuz ve mesafeli bir dilleri var.

Suan, Epozdemir'in Gokhan&Haluk yayinini izliyorum. Abi cok hukuksal konusuyor hem bu hem Suheyl hoca. Liderlik boyle birsey degil. Cok bayik cok soguk, tutkusuz ve mesafeli bir dilleri var.
bunlar oyuncularla en ufak olayda oyuncuları dava eder cekilir gibi

ajitasyon, propaganda yapmağı bilmiyorlar
eylem adamı da değiller

solcu olsalardı atardık ekipten

ajitasyon, propaganda yapmağı bilmiyorlar
eylem adamı da değiller

solcu olsalardı atardık ekipten

Hayir, karsilarindaki adama kanun islemiyor iste. Islese suan coktan ters kelepce iceride olmaliydi. Yetmedi cikip hakaret ve tehditlerde bulundu mahlukat. Maddiyata karsi bir esamesi yok gukukun (bilerek yazilmistir).

Adamin 3 lafindan biri; hukuk, yasa, kanun, dava, basvuru, savcilik, sikayet basvurusu, a maddesi, c bendi falan....

Geçtiğimiz sezona da Kemerburgaz'da başlıyorduk başkan
Sallama söylemlerden kaçınalım

Ben bu proje masallarında kimseye güvenmiyorum artık, özellikle de liselilere

Bir de şu nokta aklıma takılıyor; madem -bir kesimin iddialarına göre- yüklenici firma için fahiş karlar elde etme imkanı söz konusu olacak; Erden Timur' un NEF' i olur, bir başka GS lının firması olur, girsin ihaleye, diğer firmaların verdiğinden fazlasını vererek projeyi üstlensin. Hem kendisi kazansın, hem GS ye kazandırsın...

Taşeron usulünde Dünyadaki en dürüst işi yapsan bile birileri çamur atabilir ama hasılat paylaşımı formülünde kimsenin diyecek lafı olamaz; önemli olan kulübün elde edeceği gelir, yatırımcının kimliğinden kime ne?

Sözü edilen 800-900 milyon rakamları sırf bu yüzden bile gerçekçi gelmiyor. Özetle; çok veren 450 verip bir o kadar da kendisi mi kazanacak? 550 ver sen yap, yine iyi kazanırsın...

Geri
Üst Alt