Dursun Özbek'ten İstifa Sinyali!

Artık satmak şart.önemli olan değerinin çok altında olmaması,bir diğer önemli konu yönetimin şahsi.sorumluk alması yönünde tüzük değişikliği dursun bunu yapabilirse ilk defa tebrik ederim, ve gelelim en önemli konuya satış ile borçları kapattıktan sonra hayroviçler,donklar değil genç ve kaliteli yerli/yabancı futbolcu alınmalı ve bu durum kullanılarak diğer takımlar ile arayı kapatılması güç şekilde açmalı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursundan hiç haz etmem. Ama yetki verilmese, yerine gelecek olan kişi bunun fazlasını yapamaz. Ülke şartlarını, peşkeş olaylarını engelleyemezsiniz. Gerçekçi olun. Orada öylece duran bir arsa için (ki bir çok kişi haritada yerini bile bilmeden konuşuyor) üzülmeye değmez. Gelecek senelerde de bu değişmeyecek. Burada odaklanmamız gereken borçsuz bir Galatasaray olması. Ayrıca tekrar aynı borçlara çıkmamız çok daha zor çünkü FFP diye bir olay var.

Yetki verilmezse istifa etmesi normal doğru olanı zaten.

yetki verilmezse zaten gidecek de ama yetki verildikten sonra ve riva ve floryayi projesini bitirdikten sonra ve ceplerini doldurduktan sonra da kendisi istifa edecek cünkü amaci bitmis olacak

Florya da bizim tasarrufumuzda olan alan 22 dönüm,onun da kaçta kaçı yeşil alan imar durumu ne belli değil.

ben fikrimi söyleyeyim, bizimkiler Riva yı kullanarak Florya dan da ekmek çıkarmaya çalışıyorlar öyle herkesin düşünüğü gibi değil

Mecidiyeköy anlaşması da çok iyi bir anlaşmaydı. Seyrantepe de 350 dönüm arazi demek ne demek ya.ben hayret etmiştim anlaşmayı görünce ,devletin yaptığı en büyük güzellikti ama beceremediler bi stadyum yapmayı.o zaman Riva ya da Florya yı satıp yapsalardı bunu kıyamet kopardı ama şimdi kulübün elinde gerçekten milyar dolarlık bir değer olurdu

1 futbol sahası 7,2 dönüm onuda belirteyim referans olsun
Beceremediler degil orasi yalniz. Ust akil bakti ben ne yapiyorum dedi sonra geri vites olmasi icin her turlu burokratik engeli cikardi. Ardindan fetonun en zirve donemlerini yasadigi donemde azizin cikip ortaligi karistirmasi combo oldu. Fenerin zirve donemini hatirlayalim her turlu yetkinin neredeyse azizin elinde oldugu yillar.
Baska birsey demiyorum

Ben bu riva florya degerlendirilmesine de karsi degilim. Benim derdim su faiz olayini minimuma indirgemek.
3 sene sonra para akisi degil.
Ha borc dusuk bir sekilde yapilandirilsin 3 sene sonra para akisina da raziyim yalan yok.

120 milyon lira faizi %35 seviyelerine cekebilse bana yeter. Gider stadin onune heykelini dikerim. Hangi baskan senede bir kulube 80 milyon liralik iyilik yapmis.

Ben bu riva florya degerlendirilmesine de karsi degilim. Benim derdim su faiz olayini minimuma indirgemek.
3 sene sonra para akisi degil.
Ha borc dusuk bir sekilde yapilandirilsin 3 sene sonra para akisina da raziyim yalan yok.

120 milyon lira faizi %35 seviyelerine cekebilse bana yeter. Gider stadin onune heykelini dikerim. Hangi baskan senede bir kulube 80 milyon liralik iyilik yapmis.

Avatarını ne zaman değiştireceksin acaba?

bırak git dursun. peşkeşe alet olmamalı genel kurul

Hic bir zaman avatar totemi yapiyorum. Koydugum gunden beri gozle gorulur bir iyilesme var

Hem rahatsiz mi etti onu merak ettim. Ettiyse engelle butomu diye birsey var gormezsin

Yok canım,senle bir meselem yok niye engelleyeyim?Olmadı bu,cidden üzüldüm şimdi.

Sadece bir soruydu.

Defolsun gitsin. Cehennemin dibine kadar yolu var.

Sadece bir soruydu yazmis utanmadan

Hergun 87 tane soru soran trollun teki kendisi

Ali samiyen arazisine 1996 ve 2003 senelerinde insaat izni verilmis olmasina ragmen stadi yapamamak tamamen GS nin kendi yonetimsel beceriksizligidir . Fakat seyrantepe fikri cikip da bizim mecidiyekoyden cikmamizi kendi icimizde tartistigimiz donemde devlet de artik cikmamizi istemistir dogru. Klup de cikmak istiyordu , hem oranin sadece stad icin kullanilabilecek olmasi , kisa sure sonra seyrantepenin de sehrin ici kalacagi , stadin cevresinin seyrantepede daha genislemeye mumkun olmasi gibi sebepler vardi . Kira suresi gorece kisaydi , mahkemeler vardi , vardi kere vardi.

Burada onceden de degindim , esas sorun seyrantepe tahsisi yapildiktan sonra para bulmamak oldu . Eger stadyumu kendimiz yapabilseydik , bugun uzerinde herkesin hesaplarinin oldugu ama ust kullanim hakki bizde olan bir ciddi yuz olcumlu arazimiz olacakti

O donem kredi aramak yerine arazinin bir bolumunu iade etmek karari dogru muydu yanlis miydi ,tartisilir . Fakat hizli bir sekilde stad insaati baslamasaydi o bolgenin de elimizden cikma riski belirince ,bir an once devletle tekrar stad yapimi icin uzlasildi

iste o yuzden diyorum ,mantiken hic kafama seyrantepeye salon yapilmasi uygun dusmese de , uzeri bos hic bir yer birakmayincaya dek orayi kullanmaliyiz . metre karesi degerlendikce her boslugu isteyecek ,goz koyacak biri cikacaktir

Geri
Üst Alt