GSC Haber Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Destek Açıklaması!

Serdar Ünsal

Hocaların Hocası
1790058522183.webp

Son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında, Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve futbol takımımızla ilgili şahsıma ve yönetim kurulumuza atfedilen gerçeği yansıtmayan iddialar yer almaktadır.

Okan Hocamızla her zaman irtibat halinde olduğumuz gibi Trabzonspor karşılaşmasının ardından da kendisini bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenimizin tam olduğunu ifade ettim. Pazar günü de antrenmanın ardından tesislerimizde yüz yüze görüşerek takımımızın durumunu ve önümüzdeki süreci değerlendirdik.

Okan Buruk’a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır.

Ne yazık ki Galatasaray’ın yaşadığı her puan kaybını fırsat bilerek ortaya çıkan, kulübümüzü ve camiamızı karıştırmaya çalışan bir anlayışla bir kez daha karşı karşıyayız. Galatasaray kazandığında sessiz kalanların, tek bir olumsuz sonuçta kriz senaryoları üretmesini dikkatle takip ediyoruz. Dertlerinin Galatasaray olmadığı açıktır.

Bizim tavrımız ise dün neyse bugün de aynıdır.

Okan Buruk yönetiminde dört yıldır nasıl inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ettiysek, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Trabzonspor karşılaşmasında alınan sonuç nedeniyle taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Ancak şahsım, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve büyük Galatasaray taraftarıyla tek yumruk olarak hedeflerimizden asla sapmayacağız.

Tüm konsantrasyonumuz, Süper Lig’de üst üste beşinci şampiyonluğumuza ulaşmak ve Avrupa’daki hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemektir.

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

OB'nin arkasında milyonlarca taraftar var Dursun

Senin arkanda yanak okşatacağın birkaç siyasetçi dışında kim var peki ?

Okanin kovulacak senaryo'yu yazdim daha önceden. Kasimpasa ve gencler macindan puan kaybi gelirse bu 2 beraberlik olur 2 yenilgi olur farketmez anca ozaman kovulur. Barca maci bu senaryoyu etkilemez

Kovulmasini bekleyenler bu 2 mactan puan kaybi beklemeli, tabi öyle bi GSli varsa!

Edebiyle mağlup olmayı becerse bunlara hiç gerek kalmayacak

Her mağlubiyet diğer travmatik sonucu gölgeler nitelikte oluyor

Tahminimce iç sahada Fb'ye yenilir isek bu kez yollar ayrılacak

Yolların ayrılmasının da bu sezona dair bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum kim gelir ise gelsin

Tam da dediğim gibi. Dursun ilk fırsatta Okanı yiyerek kendisine alan açmaya çalışacak. Kendi başarısızlığının faturasını da Okana yıkacak.
Pislik herif ya. Utanmadan bir de arkasındayız demiş ulan senin arkanda kim var bi kere onu sorgulasana!
Daha önce de yazdım, bu yaz transferi kepazeliğinden sonra bu takımın çuvallayacağı rezil olacağı o kadar belliydi ki. Bu durum gerçekleşimce Dursunun Okanı yiyeceği de o bir kadar netleşti şu anda.

Okanin kovulacak senaryo'yu yazdim daha önceden. Kasimpasa ve gencler macindan puan kaybi gelirse bu 2 beraberlik olur 2 yenilgi olur farketmez anca ozaman kovulur. Barca maci bu senaryoyu etkilemez

Kovulmasini bekleyenler bu 2 mactan puan kaybi beklemeli, tabi öyle bi GSli varsa!
O durum GS sevgisi, başarısı değil okan nefreti olur, okan hakkındaki fikirlerim sabittir ama bu asla GS yenilgisi istenek olamaz, çünkü okan amaç değil araçtır. Sadece bu aracın gidişatının başarı getirmeyeceği düşüncesi var. Diğer renktaşlar da eminim böyle düşünüyordur.

Ben kovmam ama kendisi gidebilir mesajı bu.

Zaten görevine son verildi denmez. Anlaşarak yollar ayrıldı denir. Bu laflarını da yememiş olurlar.

Geri
Üst Alt