- 16 Haziran 2010
- 190.898
- 133.613
- 6.478
Dursun Özbek: "Galatasaray, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında en çok kupa kazanan spor kulübü olmayı hedefliyor. Bunun için her şeyi yapacağız."
Dursun Özbek: "O zaman hazır olun, talimatlar geliyor..."
Dursun Özbek: "Galatasaray, dünyadaki her yerde bilinen bir marka. Diğer ülkelerde Türkiye denince akla Galatasaray gelir."
Dursun Özbek: "Hakem performanslarını değerlendirmek artık sıradan hale geldi. Her hafta sonu yapılıyor. Hep bir problem var. Dün gazeteyi açtım, hep hakemler konuşuluyor. İlk 4-5 maçımızda biz de büyük sıkıntılar çektik. Özellikle Konyaspor maçında."
Dursun Özbek: "Hakemler iyi değil. Bu sıkıntının herkes farkında. Herkes de zaten yeteri kadar bağırıyor."
-Yunus Akgün ve diğer oyunculara yapılacak zamlar…
Dursun Özbek: "Yunus gibi oyuncuların maaşları değerlendirdiğimiz bir konu. Zamanı geldiğinde sizlere açıklarız."
Dursun Özbek: "Yusuf Demir bizim evladımız. Genç yaşta Avrupa futbolunun dikkatini çekmiş ve Barcelona'nın oyuncusu olmuş. Yusuf Demir'in Galatasaray'da oynaması bizim için kıvanç kaynağı."
Dursun Özbek: "Yusuf, Türk statüsünde oynayamazmış. Yahu biz zaten bunu biliyorduk. Bunu dün öğrenmedik. Biz zaten bu transferi yaparken durumun farkındaydık."
Dursun Özbek: "Türkçe konuşamayan ama Türk statüsünde oynayan oyuncuları tutun, başka milli takımlarda oynayanlara kadar.. Yusuf Demir, Türk vatandaşı"
Dursun Özbek: "Bir maçta rakibin esame listesini elime aldım. Baktım sadece 2 Türk var. Meğerse İspanyol sandığımız oyuncular Türk statüsünde. Türkçe konuşamayan futbolcular Türk statüsünde oynuyor. Yusuf Demir, Türk vatandaşıdır. Biz bunu isteyince çok mu farklı oluyor?"
Dursun Özbek: "Yusuf Demir bir Türk vatandaşıdır. Annesinden dolayı çifte vatandaşlığı var. Biz diyoruz ki Yusuf Demir'i Türk Milli Takımı'na kazandıralım, kötü bir şey mi diyoruz? Bunun için elbette bazı kurallar değişmeli ancak kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız."
Dursun Özbek: "Basketbol salonla alakalı Sarıyer Belediyesi'nden aldığımız ruhsatın zamanı dolduğu için iptal olmuş durumda. Yeniden bir proje çalışması yapılması gerekiyor. Spor Salonu, Galatasaray'ın ihtiyaçlarından bir tanesi."