GSCimbom
Dursun Özbek'ten Seçim Açıklaması
Danyal Artemis

Dursun Özbek'ten Seçim Açıklaması Sayfa 2

Danyal Artemis ·

Cevap
29
Okunma
1,9K
Sayfa
2/2
Neden kaba kuvvet ile olmazmis? Sanki diger türlü anlayacaklar o sümsükler.

Dayak yemeden gitmez bunlar. Galatasaray falan umurlarinda degil. Bir sözüm de o kulübü yönlendiren fosillere, sizin de Allah belanizi versin bunlara bütün göz yumuyorsunuz bedavaci pilavcilar sizi.

Kongrede oylama yapılmadan önce üyelere şuna oy verin şöyle yapın deniliyor mu?

Kesinlikle hayir ,Gs lisesinin ve liseli olmasa da her uyesinin tevfik fikret felsefesi ile ozgurlukcu ve itham edici yapisi vardir. Bizdeki sorun oyle dikte filan sanilir ama aslinda degil , sorun ayni benim bireysel hayatimdaki durumu yansitiyor

O da su , kimse sorumluluk almak ,zora girmek istemiyor , amannn bana ne , birileri yapsin durumlarinda herkes ... Sorunlar da cok oldugu icin , kim o cendereye girerse herkesin gozune kotu gorunuyor

farkli sebeplerden su ana dek tum baskanlar tukaka edildi 15 senedir ,canaydin ,polat, yarsuvat, dursun, kismen aysal bile .. O yuzden de pek aday filan cikmaz bizde ,cikanlar da cekilir ya da esprisine aday olur secilemeyecegini bilir, plan program yapmaz ,oylesine bir yonetim listesi hazirlar ..

Durum budur ..

Kesinlikle hayir ,Gs lisesinin ve liseli olmasa da her uyesinin tevfik fikret felsefesi ile ozgurlukcu ve itham edici yapisi vardir. Bizdeki sorun oyle dikte filan sanilir ama aslinda degil , sorun ayni benim bireysel hayatimdaki durumu yansitiyor

O da su , kimse sorumluluk almak ,zora girmek istemiyor , amannn bana ne , birileri yapsin durumlarinda herkes ... Sorunlar da cok oldugu icin , kim o cendereye girerse herkesin gozune kotu gorunuyor

farkli sebeplerden su ana dek tum baskanlar tukaka edildi 15 senedir ,canaydin ,polat, yarsuvat, dursun, kismen aysal bile .. O yuzden de pek aday filan cikmaz bizde ,cikanlar da cekilir ya da esprisine aday olur secilemeyecegini bilir, plan program yapmaz ,oylesine bir yonetim listesi hazirlar ..

Durum budur ..

Peki ibra niye yapıldı idari yönden? Hiç mi konuşulmuyor bu konuda. Eğer üyeler birinden fikir almıyorsa bunun adına ne denir bilemiyorum kendi ayağımıza sıktılar

tuzugumuzde duzelmesi gereken bir sey idari ibra konusu . idari ibra diye bir sey yok , kulaga mantikli gelse de ,ibra denen sey sadece mali yonden calma cirpma olup olmadiginin oylanmasidir

idari ibra zimbirtisi bir yonetim degerlendirme huviyeti kazandi ama hukuken karsiligi yok ,polat idari yonden ibra edilmedi ama mahkemede kazandi ,kaldirtti o karari , sakatlik var tuzukte , ilk degisiklikte tek ibraya gecilecektir

15 kusur bin uyemiz olmasi lazim , kayda aciklar , o gun toplantiya gelenler , oylamaya kadar kalanlar derken komik rakamlarla yapiliyor bu ibralar .. 100-200 kisiyle