- 16 Haziran 2010
- 190.866
- 133.578
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabirlere haber götürüyorlardıKonuşmuyorlar zaten.
transferleri başkasına söylemeyin demisRezalet bir son dk. Transfer son dk beklerken başkandan konuşmayın yasağı. Beni huzursuz etti açıkçası acur denen eleman her Allahın günü demeç veriyor mesela bizde sıkıntılı bir durum var bu kesin. Başkan transfer yaptırmayacak bence her an transfer olabilir, bir çok oyuncuyla görüşüyoruz açıklamaları yalan.
Basın kanal gazeteci sosyal medya hepsi dahil kamuoyu bilgilendirmesi yapmayın bir şey söylemeyin anladım. "transfer yakında her an olabilir" falan gibi. Başkasına niye söylesinler zaten Dursun başkan uyarmasa söylememeleri gerektiğini bilmiyolar mı.transferleri başkasına söylemeyin demis
sen ne anladın
Bilmiyorlarmış ki her arayan gazetecinin telefonunu açıp cevap veriyorlarmış.Basın kanal gazeteci sosyal medya hepsi dahil kamuoyu bilgilendirmesi yapmayın bir şey söylemeyin anladım. "transfer yakında her an olabilir" falan gibi. Başkasına niye söylesinler zaten Dursun başkan uyarmasa söylememeleri gerektiğini bilmiyolar mı.