Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.096
- 70.223
- 4.918
İstifa et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkenin en zengin adamlarından birisi şu ekibin yapı oluşturabileceğine taraftarını inandırma çabasındafb o kadar loser bir camia ki sunlari bile alt edemiyorlar
cok gülünc ve utanc verici bir durum
son 10 yıl 5 kez gs şamp olmuş. haydi diyelim yapı.Ülkenin en zengin adamlarından birisi şu ekibin yapı oluşturabileceğine taraftarını inandırma çabasında
son 10 yıl 5 kez gs şamp olmuş. haydi diyelim yapı.
kalan 5 yılda ne yaptın diye sormuyorlar bile adama.
başakşehir, bjk, trabzon, hepsi yapı kurmuş.
bir tek fb kuramamış.
Dursun başkanı az buçuk tanıdiysam, şu transfer sezonu kapansın yönetim kadrosunun yarisi degistirir siz o zaman görün transferi.
bu yaz zaten kendisi de değişecek.Dursun başkanı az buçuk tanıdiysam, şu transfer sezonu kapansın yönetim kadrosunun yarisi degistirir siz o zaman görün transferi.
Galatasarayin menfaatleri gereği vazgecti dostum yoksa alinmayacak bir isim degildien son oğuz aydın transferini bana bırakın demişti.
kesinlikleGalatasarayin menfaatleri gereği vazgecti dostum yoksa alinmayacak bir isim degildi
Bakalım bu sefer kime fb forması giydireceken son oğuz aydın transferini bana bırakın demişti.