GSC Haber Dursun Özbek'ten, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na Ziyaret

A) Düşmanımın düşmanı dostumdur ziyareti.
B) Göklerden gelen bir karar var:"Zoraki sulh!" ziyareti.
C) Dün dündür,bugün bugündür;yeni şeyler söylemek lazım ziyareti.
D) "Sakın ha!" değil, "Sâkin ol! " ziyareti.
E) "Sen de kazanacan,ben de kazanacam bacı gardaaaş!"ziyareti.
F) " Eyvah, düşüyorsun! " ama "Düşenin dostu olur. " ziyareti.
G) Hepsi.

Allah senin belanı versin Dursun! Sen benim için yok hükmündesin artık! Senin Galatasaray'a başkan değil bekçi dahi olamaman lazım normal şartlarda. Şu herifi tek adaylı seçime sokup yeniden başkan yapan divan kurulunun da genel kurulunun da Allah belasını versin!

Birazcık utanması arlanması onuru gururu hatta omurgası olan adam şu federasyonu ziyaret edip de şu herifle poz vermez. Biz burada ne diyoruz ne anlatıyoruz, sözde başkanımız ne yapıyor!

Galatasaray taraftarını 3. satışın bu Dursun! İlki Erden Timur'u kulüpten uzaklaştırmaktı. İkincisi bu transfer sürecinde gerekli transferleri bile isteye alenen yapmamandı. Üçüncü satışın da bu. Senin geberdiğini göreyim artık bu saatten sonra, diyecek bir şeyim kalmadı. Utandım utandım utandım...

Canım başganım yaa

Asla hakkımızı yedirmez

Daha 4. Haftadan yaşanabilecekleri öngörüp

Hemen müdahale etmiştir olaya

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Askıya aldığınız ilişkileri düzeltmek için ayağına gittiğinizi düşünmemiz normal mi?

A) Düşmanımın düşmanı dostumdur ziyareti.
B) Göklerden gelen bir karar var:"Zoraki sulh!" ziyareti.
C) Dün dündür,bugün bugündür;yeni şeyler söylemek lazım ziyareti.
D) "Sakın ha!" değil, "Sâkin ol! " ziyareti.
E) "Sen de kazanacan,ben de kazanacam bacı gardaaaş!"ziyareti.
F) " Eyvah, düşüyorsun! " ama "Düşenin dostu olur. " ziyareti.
G) Hepsi.
d ve e şıkkı febeli ağzıdır diğerlerine katılıyorum

Allahım sen Gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver.
Genel kurulda şu adamı iki çift laf söyleyemen utanmaz arlanmazlar sizinde yatacak yeriniz yok.
Surat olmuş kösele…
Mazeret üretmekten vazgeçin..
Hain bunlar hain görün sizde..

Kendisi siyasetin emir eridir bunu zaten tüm taraftarlar biliyor. Geçen gün yapılan ankara ziyareti sonrası bugün bu fotoğrafın paylaşılması çok manidar. Birileri sulh yapın dedi sende gittin tükürdüğünü yaladın. Bir duruşu olmayan bugün öyle yarın böyle bir insansın asla ama asla başkanlık makamına yakışmıyorsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulkenin en omurgasiz insaniyla nasil bi araya geldin aga. Galatasaray tarihinin en mal yonetimi var basimizda malesef.

Geri
Üst Alt