Dursun Özbek'ten Transfer Açıklaması: "Kimse merak etmesin biz hazırız"

e görelim o zaman ? Sportif falan hepsi aynen bozulmadan devam ediyor yani ? bu laf öyle anlaşılır başkan...

Hazırız demek şu an görüşmedeyiz demek...

böyle konuşup sonra BB var - Bütçe var - indirim bekliyoruz duymayalım senden.

temmuzda en geç ana ihtiyaçlar bitmesi lazım. kamp görmeleri lazım mevcut takımla

Bankalar birliğinden çıkıp çıkmamaya bağlı olarak transfer bütçesinin yarısını kullanamama durumun var, neye hazırsın?

Yıllardır Erden arkasını topluyordu şimdi o da yok, salla gitsin nasılsa sorgulayan yok.

Bu yayıncılar nasıl dönek herifler ya

hepsi "yani erden timur gelmiş kalmış farketmez" modundan

"Konuştum - mesaj attım - söyledim . Çalışan makinede çarklar değişmez" e dönmüşler taraftar tansiyonu yüzündne.

net haber düşmeden hiç kimsenin 2 kelimesine inanmamak lazım aslında.

Kampa 3 yabanci transferiyle girersek Dursun Ozbek’i 1 yil elestirmeme sozu veriyorum. Basarma ihtimalini sifir goruyorum.

Adnan Polat transferler hazır dünya kupasında oynuyorlar bitsin gelecek demişti kupada oynamayan Pino ile Cana gelmişti. İnanmıyoruz hiçbirine işi yapın sonra konuşalım.

Şu adam kimse merak etmesin diyorsa bilin ki sonu bu zaten

2 yıldır şu cümleleri kuramıyordu ondan iyiydik zaten

Arkadaşlar Gağassayda tiramsfer bidmez.

Başkan bugüne kadar hep destekledim, şimdi bizim edebimiz bozmadan Cenk i İbrahimi de al düşün kulübün yakasından. Dingonun ahırı değil efendi burası Galatsaray.

Yapılan tüm açıklamaları tersten okursanız, doğru açıklamaya ulaşırsınız.

Yapılan açıklama: "Kimse merak etmesin, biz hazırız."

Okunması gereken şekli : "Yerinizde olsam çok da rahat olmazdım. Hiçbir hazırlığımız yok."

Hazır olduğu konu transfer yapamamak işte adamın. Doğru lafı yok ki neyine sasiralim.

Hayatta kendimi ozguvensiz hissettiğimde, Binali Yıldırım'in başbakan olduğu gelir aklıma, ikincisi de Dursun Özbek oldu bu adam Galatasaray başkanı oldu ise neden olmasın.

Geri
Üst Alt