Dursun Özbek'ten Transfer Açıklaması: "Kimse merak etmesin biz hazırız"

Defolup gideceksin Dursun. Sen gideceksin, Erden baskan olacak. Kimi getirirsen getir yemin ediyirum hayirli olsun bile demeyecegim. Erden'in baskanligi icin gun sayacagim. Sen gideceksin Dursun. Seni baskan yapan, oy veren herkese hakkim haram zikkim olsun. Midemi bulandiriyorsun.

Mevzu beceriksizlik değil bana göre ,paran varsa en beceriksiz yönetici bile gider alır ama bizde para olduğu halde o para maalesef haramilerin elinde

Defolup gideceksin Dursun. Sen gideceksin, Erden baskan olacak. Kimi getirirsen getir yemin ediyirum hayirli olsun bile demeyecegim. Erden'in baskanligi icin gun sayacagim. Sen gideceksin Dursun. Seni baskan yapan, oy veren herkese hakkim haram zikkim olsun. Midemi bulandiriyorsun.
gün gelecek bu da gidecek. herkes gibi. dünya süleyman'a kalmadı. ama ben bu dönemde yaptıklarını ölene kadar her mecrada yazacağım. gs taraftarına hatırlatacağım. biliyorum unutulacak. ama gs'dan kazandığını çoluğunun çocuğunun bile rahat yemesine izin vermeyeceğim.

1 milyon forma satma hedefiyle sezona başlayıp,taraftari kendine daha lig başlamadan düsman etmeyi başaran bir başkan.

Vizyon!

"ben annemi sevmiyorum rahat rahat küfür edebilirsiniz" diye bir cikarim var aciklamalarinda

Geri
Üst Alt